BLIV EN DEL AF CPH STAGE

 

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger i CPH STAGE’s sekretariat.

Vil du være med til at skabe landets største festival for professionelt voksenteater? Hvert år søger vi frivillige og praktikanter til CPH STAGE. Få et unikt indblik i Danmarks største festival for professionelt voksenteater, mød teaterbranchen og få en masse gode oplevelser med andre der elsker teater.

Bliv frivillig

Du kan blive frivillig inden for flere forskellige områder – alt afhængigt af dine ønsker og erfaringer. Nogle opgaver kræver mere ansvar og tid end andre, men i udgangspunktet har man som frivillig 3×5 timers eller 2×7 timers vagter under festivalen og indgår i det team, som får de forskellige events i festivalcentrum til at glide. Som frivillig får du, ud over en fantastisk oplevelse, et frivilligkort, som giver dig rabatter og gratis adgang til udvalgte forestillinger under festivalen. Du får desuden invitation til dvs. forpremiere arrangementer og fester via vores facebookgruppe i løbet af året.

MELD  DIG SOM FRIVILLIG TIL CPH STAGE. 

FEST FRIVILLIG: Her vil du blive en del af eventtemaet, som skal være med til at afvikle de store events så som CPH STAGE´s officielle åbning, teaterloppemarked, branchefest m.m. Som festfrivillig arbejder I mange sammen og sørger i fællesskab for, at festen glider godt. Opgaverne vil primært være pyntning, servering og oprydning.

BRANCHE FRIVILLIG: Du vil primært have din gang i festivalcentrum i Den Brune Kød i løbet af festivalen. Du kommer bl.a. til at arbejde i cafeen, serverer frokost og gøre klar til seminarer og workshops. Du bliver vært i festivalcentrum. Du vil få en grundig introduktion til festivalprogrammet, så du er godt klædt på til dvs. spørgsmål.

CYKEL FRIVILLIG: Sammen med en god ven cykler du rundt til byens teatre og cafeer med plakater, programmer og merchandise. Du får masser af frisk luft og festivalstemning og møder alle teaterfolkene på byens scener. Omdelingen af programmer sker primært fra 10.  -11. maj og derefter sporadisk frem til 12. juni.

PRAKTISK FRIVILLIG: Undervurder aldrig det praktiske! Du er den, som virkelig får tingene til at ske, har hænderne ordentlig skruet på og er med på den værste. Du er med til at gøre festivalcentrum festklar, stille op til fest, teaterloppemarked, seminarer med mere. Det er fordel, hvis du har kørekort.

Du må gerne have flere roller på festivalen:-)

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til  frivillig@cphstage.com.
Når du har meldt dig som frivillig, kan du melde dig  ind i vores facebookgruppe; CPH STAGE CREW

 

Bliv praktikant

 

Vi har pt. ingen ledige praktikstillinger.

Som praktikant på CPH STAGE bliver du del af en teaterfestival i rivende udvikling. Vi søger hvert år praktikanter inden for tre områder: events, kommunikation og internationale samarbejder. Praktikstillingerne er alle på 25-37 timer og løber fra 11. januar – 11 juni. Periode og timetal kan justeres, så det passer dig og dine studier bedst. Du må dog påregne, at arbejde fuld tid optil og under festivalen, der i 2018 finder sted fra 31. maj – 9. juni. Stillingerne er ulønnede.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med festivalens ansvarlige inden for de enkelte områder og får egne ansvarsområder, som vi definerer sammen. Da vi er et lille sekretariat vil alle praktikanter komme til at stifte bekendtskab med en bred vifte af opgaver og bliver fra første dag en uundværlig del i vores energiske og humørfyldte festivalteam.

Vi søger praktikanter igen i efteråret 2018.

Send os gerne din ansøgning løbende. Send din ansøgning til info@cphstage.com. Ved spørgsmål kan du kontakte os på Tlf. 51 41 46 10