Rabatter og kampagnekoder

Branchekort til deltagere på festivalen: Kortet giver (efter aftale med de deltagende teatre og grupper) adgang til ikke solgte billetter i døren, ligesom  at kortet kan udløse andre fordele som f.eks. billige barpriser. Rabatter der gives er helt op til de deltagende teatre og grupper.

Deltagende på årets festival kan bestille branchekort ved at skrive en mail til kommuikation@cphstage.com.

 

Presse-liste: I samarbejde med Have Kommunikation udarbejder vi en  begrænset liste over relevante anmeldere og pressefolk, som vil få tildelt et pressekort og en presse-kode, der giver 2 gratis billetter til hver forestilling under festivalen. Anmelderne kan derefter selv gå ind og booke billetter via billetportalen. De deltagende teatre vil derfor ikke direkte blive adviseret om at en anmelder har booket billet til en given forestilling, men det vil fremgå af statcentrets kundeliste til forestillingen.

Internationale presenters-liste: CPH STAGE laver hvert år et målrettet internationalt arbejde, som bl.a. indbefatter et omfattende invitationssamarbejde og et  internationalt besøgsprogram.  Vi opretter en liste over de internationale presenters ( ca. 45 personer), som modtager en kampagnekode, der giver adgang til 1 gratis billet pr. forestilling under festivalen.

VIP-liste: Derudover oprettet vi en stærkt begrænset VIP-liste  for politikere, støttegivere og  festivalsekretariatet. Personer på denne liste vil blive tilbudt at modtage en VIP-kode , der  giver 2 gratis billetter til hver forestilling under festivalen.

Festivalen laver særlige branchekort til VIP og  Internationale Presenters., som kan fremvises sammen med gratisbilletterne.  Det er op til teatrene at tjekke billetkategori og branchekort ved billetkontrol før forestillingen.

Disse kampagnekoder er en særlig service til tre faggrupper som alle deltagende teatre og grupper på festivalen må forventes gerne vil vise deres forestillinger til, nemlig presse,  internationale gæster og støttegivere. Hvis du som deltagende teater eller gruppe har udfordringer eller særlige behov i forhold til dette, hører vi gerne fra dig.