Retningslinjer for billeder til trykt festivalprogram

Ud over indtastningen i TEREBA skal I sende festivalen jeres logopakke og forestillingsfotos i høj opløsning, der er minimum 300 dpi opløsning.

Hvis I ikke har mulighed for at aflevere billeder i 300 ppi — men kun har billeder i 72 ppi, skal du kunne levere billeder i minimum 600 pixels på den længste led. Det vil sige, at har du et bredformatsbillede, skal bredden minimum være 600 pixels. For et højformats- eller kvadratisk billede gælder det samme for højden.

Billederne må ikke indeholde tekst.

Rettigheder og PR
Fotografer krediteres i trykt program, kampagner og på hjemmesiden, husk derfor at vedhæfte krediteringer til billederne. Hvis billeder og logoer ikke lever op til kravene, vil de ikke kunne indgå i det trykte program eller i outdoor kampagner m.m. Hvis I ikke har billeder eller logoer, der kan leve op til kravene, så giv os venligst besked om dette. Vi tillader os at beskære og tilpasse de indsendte fotos til brug i det trykte program m.m. Der er ingen garanti for, at jeres billeder indgår i det trykte program eller i markedsføringen.