Program





I Am Here For You

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 10.00am (60 min)

I Am Here For You

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 12.00pm (60 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 6.00pm (60 min)

Dust

Dansehallerne 6.00pm (75 min)

Disintegration

ZeBU 6.00pm (60 min)

H. C. Ørstedsparken 6.30pm (60 min)

Unaccompanied

Aveny-T 8.00pm (70 min)

Metamorphoses

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 8.00pm (105 min)

The Art of Controversy

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 8.00pm (60 min)

No planet B

Husets Teater 8.00pm (105 min)

The Letter

Østre Gasværk Teater 8.00pm (70 min)

Hooyo!

Edison 8.00pm (80 min)

The Hate Crime

Københavns film & teaterskole 8.00pm (90 min)

Stop Being Poor

Dansehallerne 8.00pm (75 min)

Exodus

Sort Hvid i Kødbyen 8.00pm (75 min)

Anonymous sexists

Teatret ved Sorte Hest 8.00pm (90 min)

Shaken Mirror

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 8.00pm (70 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej 9.45pm (390 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 10.00pm (60 min)

An Anima Exposé

Dansehallerne 10.00pm (60 min)

Red Bastard

Teater V i Prøvehallen 10.00pm (75 min)

Night Cabaret

Folketeatret 10.00pm (180 min)

Kahlo - The Concert

Republique 10.30pm (60 min)

I Am Here For You

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 10.00am (60 min)

The Letter

Østre Gasværk Teater 4.00pm (70 min)

Stereo

Det Kongelige Teater - Operaen 6.00pm (55 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 6.00pm (60 min)

Anatomi

Republique 6.00pm (60 min)

FELT

Teaterøen 6.00pm (90 min)

Disintegration

ZeBU 6.00pm (60 min)

FELT

Teaterøen 6.00pm (90 min)

H. C. Ørstedsparken 6.30pm (60 min)

Kahlo - The Concert

Republique 7.00pm (60 min)

#EXIT_16

Teatret Zeppelin 7.00pm (90 min)

Evil

Folketeatret 7.30pm (65 min)

Innocence

Basement, København 7.30pm (90 min)

Unaccompanied

Aveny-T 8.00pm (70 min)

Happy Nation

Teater Får302 8.00pm (60 min)

Metamorphoses

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 8.00pm (105 min)

The Art of Controversy

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 8.00pm (60 min)

Red Bastard

Teater V i Prøvehallen 8.00pm (75 min)

Exodus

Sort Hvid i Kødbyen 8.00pm (75 min)

Anonymous sexists

Teatret ved Sorte Hest 8.00pm (90 min)

Girl of Diamond Mountain

Teaterøen 8.00pm (70 min)

Shaken Mirror

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 8.00pm (70 min)

FELT

Teaterøen 9.00pm (90 min)

FELT

Teaterøen 9.00pm (90 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej 9.40pm (390 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 10.00pm (60 min)

Trans Salvation

Warehouse9 10.00pm (60 min)

An Anima Exposé

Dansehallerne 10.00pm (60 min)

I Am Here For You

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 10.00am (60 min)

I Am Here For You

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 12.00pm (60 min)

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 4.00pm (190 min)

M.I.S. - All Night Long

Teaterøen 4.30pm (60 min)

Dance Vibes

Dansekapellet, København 5.00pm (60 min)

Egon the Cycling Mosquito meets Thumbelina

Østre Gasværk Teater 5.00pm (90 min)

Acción Gorila 5 - A Space

På Stranden 5.00pm (480 min)

Stereo

Det Kongelige Teater - Operaen 6.00pm (55 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 6.00pm (60 min)

Petrushka - Extended

Teaterøen 6.00pm (60 min)

Anatomi

Republique 6.00pm (60 min)

Note Fra Min Bunker

Teaterøen 6.30pm (60 min)

H. C. Ørstedsparken 6.30pm (60 min)

Happy Nation

Teater Får302 7.00pm (60 min)

Underwood

Naturcenter Vestamager 7.00pm (60 min)

#EXIT_16

Teatret Zeppelin 7.00pm (90 min)

Innocence

Basement, København 7.30pm (90 min)

Dance Vibes

Dansekapellet, København 8.00pm (60 min)

Nordisk Fjer

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 8.00pm (105 min)

Love's End

Husets Teater 8.00pm (90 min)

Disintegration

ZeBU 8.00pm (60 min)

In Between Concrete

Dansehallerne 8.00pm (80 min)

Dance 3

Bellevue Teatret 8.00pm (120 min)

Exodus

Sort Hvid i Kødbyen 8.00pm (75 min)

Anonymous sexists

Teatret ved Sorte Hest 8.00pm (90 min)

Girl of Diamond Mountain

Teaterøen 8.00pm (70 min)

Shaken Mirror

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 8.00pm (70 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej 9.45pm (390 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 10.00pm (60 min)

Trans Salvation

Warehouse9 10.00pm (60 min)

Night Cabaret

Folketeatret 10.00pm (180 min)

Kahlo - The Concert

Republique 10.30pm (60 min)

Egon the Cycling Mosquito meets Thumbelina

Østre Gasværk Teater 11.00am (90 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 2.00pm (30 min)

Nilfisk - a vacuuming Affair

Teater V i Prøvehallen 2.00pm (50 min)

M.I.S. - All Night Long

Teaterøen 2.00pm (60 min)

Re-Dream

Dansehallerne 2.00pm (80 min)

Soli Deo Gloria

Betty Nansen Teatret 2.00pm (85 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 3.00pm (30 min)

Egon the Cycling Mosquito meets Thumbelina

Østre Gasværk Teater 3.00pm (90 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 3.30pm (60 min)

Petrushka - Extended

Teaterøen 3.30pm (60 min)

Stereo

Det Kongelige Teater - Operaen 4.00pm (55 min)

Around the world in eighty days

Teater V i Prøvehallen 4.00pm (75 min)

Underwood

Naturcenter Vestamager 4.00pm (60 min)

Nordisk Fjer

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 5.00pm (105 min)

The villains of Shakespeare

Teaterøen 5.00pm (80 min)

What are they doing here?

Edison 5.00pm (60 min)

Acción Gorila 5 - A Space

På Stranden 5.00pm (480 min)

Disintegration

ZeBU 6.00pm (60 min)

Everything Remains

Dansehallerne 6.00pm (55 min)

Egon the Cycling Mosquito meets Thumbelina

Østre Gasværk Teater 6.00pm (90 min)

Note Fra Min Bunker

Teaterøen 6.30pm (60 min)

H. C. Ørstedsparken 6.30pm (60 min)

M.I.S. - All Night Long

Teaterøen 7.00pm (60 min)

#EXIT_16

Teatret Zeppelin 7.00pm (90 min)

Innocence

Basement, København 7.30pm (90 min)

Girl of Diamond Mountain

Teaterøen 8.00pm (70 min)

Petrushka - Extended

Teaterøen 8.30pm (60 min)

Trans Salvation

Warehouse9 10.00pm (60 min)

Night Cabaret

Folketeatret 10.00pm (180 min)

Kahlo - The Concert

Republique 10.30pm (60 min)

Egon the Cycling Mosquito meets Thumbelina

Østre Gasværk Teater 11.00am (90 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 12.00pm (60 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 2.00pm (30 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 2.00pm (60 min)

The Great Scene Change

Dansehallerne 2.00pm (75 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 3.00pm (30 min)

Kahlo - The Concert

Republique 3.00pm (60 min)

Egon the Cycling Mosquito meets Thumbelina

Østre Gasværk Teater 3.00pm (90 min)

Disintegration

ZeBU 4.00pm (60 min)

#EXIT_16

Teatret Zeppelin 5.00pm (90 min)

H. C. Ørstedsparken 6.30pm (60 min)

Innocence

Basement, København 7.30pm (90 min)

Goebbels’ Lesson

Teater Får302 8.00pm (50 min)

Trans Salvation

Warehouse9 8.00pm (60 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej 9.45pm (390 min)

Voice Workshop with Angelina Watson

Forsøgsstationen 10.00am (300 min)

#EXIT_16

Teatret Zeppelin 2.00pm (90 min)

Goebbels’ Lesson

Teater Får302 3.00pm (50 min)

Views from my grandma's kitschen

Det Frie Felts Festival - et sted i KBH 4.00pm (50 min)

Dansehallerne 6.00pm (45 min)

Dansehallerne 7.00pm (45 min)

While wating for porn

Teatret ved Sorte Hest 8.00pm (75 min)

The Letter

Østre Gasværk Teater 8.00pm (70 min)

Malaga

Rialto:Teatret 8.00pm (70 min)

Dansehallerne 8.00pm (45 min)

What are they doing here?

Edison 8.00pm (60 min)

Performance in low self-esteem

Sort Hvid i Kødbyen 10.00pm (70 min)

Romeo & Juliet 9.0

Edison 10.00am (60 min)

Voice Workshop with Angelina Watson

Forsøgsstationen 10.00am (300 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 2.00pm (30 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 2.00pm (30 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 3.00pm (30 min)

The Letter

Østre Gasværk Teater 4.00pm (70 min)

3-2-1 Vote

Teatergrad 6.00pm (60 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 6.00pm (60 min)

H. C. Ørstedsparken 6.30pm (60 min)

Innocence

Basement, København 7.30pm (90 min)

While wating for porn

Teatret ved Sorte Hest 8.00pm (75 min)

MADness

Grob 8.00pm (75 min)

Love Loop - Director's Cut

Karens Minde Kulturhus 8.00pm (45 min)

Seduced

Sofiebadet, Christianshavn 8.00pm (75 min)

Era II

HAUT - 4.sal (i Huset-KBH) 8.00pm (45 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 8.00pm (60 min)

Bartof Station 9.00pm (60 min)

The Racist

Københavns Musikteater 9.00pm (60 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej 9.50pm (390 min)

Performance in low self-esteem

Sort Hvid i Kødbyen 10.00pm (70 min)

Romeo & Juliet 9.0

Edison 10.00am (60 min)

Voice Workshop with Angelina Watson

Forsøgsstationen 10.00am (300 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 2.00pm (30 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 3.00pm (30 min)

While wating for porn

Teatret ved Sorte Hest 4.00pm (75 min)

Macbeth

Batidas Teaterhus 4.00pm (90 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 6.00pm (60 min)

Everything has been said, they say

Batidas Teaterhus 6.00pm (35 min)

The Universal Position

Dansehallerne 6.00pm (40 min)

Dance Hunter

Betty Nansen Teatret 6.00pm (70 min)

H. C. Ørstedsparken 6.30pm (60 min)

Innocence

Basement, København 7.30pm (90 min)

Love Loop - Director's Cut

Karens Minde Kulturhus 8.00pm (45 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 8.00pm (60 min)

De Stuerene

Aveny-T 8.00pm (135 min)

A man called Rolex

Batidas Teaterhus 8.00pm (75 min)

The Dancing Human

Dansekapellet, København 8.00pm (60 min)

Salt

Riddersalen 8.00pm (60 min)

A Night In New Orleans

Bartof Station 9.00pm (120 min)

Memoria

Møstings Hus 9.00pm (60 min)

The Racist

Københavns Musikteater 9.00pm (60 min)

Mystery in the Night

Ukendt spillested, København 9.30pm (90 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej 9.50pm (390 min)

Views from my grandma's kitschen

Det Frie Felts Festival - et sted i KBH 10.00pm (50 min)

Night Cabaret

Folketeatret 10.00pm (180 min)

From Ass to Ashes

The Commedia School Studio 10.00pm (90 min)

Lucid Projections

Enghaveparken 10.00pm (240 min)

Performance in low self-esteem

Sort Hvid i Kødbyen 11.00pm (70 min)

A Light in the Dark

Khora Virtual Reality 11.00pm (30 min)

Voice Workshop with Angelina Watson

Forsøgsstationen 10.00am (300 min)

Home street home

Edison 12.00pm (90 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 2.00pm (30 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 3.00pm (30 min)

While wating for porn

Teatret ved Sorte Hest 5.00pm (75 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 6.00pm (60 min)

El Concierto

Batidas Teaterhus 6.00pm (30 min)

Dansehallerne 6.00pm (45 min)

H. C. Ørstedsparken 6.30pm (60 min)

Dansehallerne 7.00pm (45 min)

Dance Hunter

Betty Nansen Teatret 7.00pm (70 min)

Dronning G. Universe

Frederiksberg Hovedbibliotek 8.00pm (50 min)

The Museum of Martyrs

Sort Hvid i Kødbyen 8.00pm (60 min)

De Stuerene

Aveny-T 8.00pm (135 min)

The Elephant

Batidas Teaterhus 8.00pm (45 min)

Dansehallerne 8.00pm (45 min)

The Dancing Human

Dansekapellet, København 8.00pm (60 min)

Metamorphoses

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 8.00pm (105 min)

Yellow Taxi

Galleri Kant 8.00pm (60 min)

Views from my grandma's kitschen

Det Frie Felts Festival - et sted i KBH 9.00pm (50 min)

Memoria

Møstings Hus 9.00pm (60 min)

The Racist

Københavns Musikteater 9.00pm (60 min)

Mystery in the Night

Ukendt spillested, København 9.30pm (90 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej 9.50pm (390 min)

Trans Salvation

Warehouse9 10.00pm (60 min)

Night Cabaret

Folketeatret 10.00pm (180 min)

From Ass to Ashes

The Commedia School Studio 10.00pm (90 min)

Lucid Projections

Enghaveparken 10.00pm (240 min)

A Light in the Dark

Khora Virtual Reality 10.00pm (30 min)

Performance in low self-esteem

Sort Hvid i Kødbyen 11.00pm (70 min)

3-2-1 Vote

Teatergrad 10.00am (60 min)

TRIM

Teatret Zeppelin 12.00pm (60 min)

Home street home

Edison 12.00pm (90 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 2.00pm (30 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 3.00pm (30 min)

There Goes My Local Hero Part 1.5

Østre Kapel - Vestre Kirkegård 4.00pm (50 min)

Solo For Seven

Teaterøen 5.00pm (25 min)

Egon the Cycling Mosquito meets Thumbelina

Østre Gasværk Teater 5.00pm (90 min)

Judith

Riddersalen 5.00pm (60 min)

Naghol

Teaterøen 5.30pm (15 min)

TRIM

Teatret Zeppelin 6.00pm (60 min)

The Visible Effects of Force

Dansehallerne 6.00pm (40 min)

While wating for porn

Teatret ved Sorte Hest 6.00pm (75 min)

Underwood

Naturcenter Vestamager 7.00pm (60 min)

Dance Hunter

Betty Nansen Teatret 7.00pm (70 min)

Dronning G. Universe

Frederiksberg Hovedbibliotek 8.00pm (50 min)

Metamorphoses

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 8.00pm (105 min)

The Art of Controversy

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset 8.00pm (60 min)

Beat the drum - Wishful beginnings

Teater Får302 8.00pm (90 min)

Who has the honour?

Teater V i Prøvehallen 8.00pm (90 min)

De Stuerene

Aveny-T 8.00pm (135 min)

Dancing with Ghosts

Teaterøen 8.00pm (90 min)

Post No Bills

Dansehallerne 8.00pm (50 min)

The Dancing Human

Dansekapellet, København 8.00pm (60 min)

Elsie and Norm's 'Macbeth'

A Touch of Vintage 8.00pm (120 min)

Batidas Teaterhus 8.00pm (30 min)

Memoria

Møstings Hus 9.00pm (60 min)

The Racist

Københavns Musikteater 9.00pm (60 min)

Mystery in the Night

Ukendt spillested, København 9.30pm (90 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej 9.50pm (390 min)

Trans Salvation

Warehouse9 10.00pm (60 min)

Lucid Projections

Enghaveparken 10.00pm (240 min)

A Light in the Dark

Khora Virtual Reality 11.00pm (30 min)

Performance in low self-esteem

Sort Hvid i Kødbyen 11.55pm (70 min)

Egon the Cycling Mosquito meets Thumbelina

Østre Gasværk Teater 11.00am (90 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 2.00pm (30 min)

FELT

Teaterøen 2.00pm (90 min)

FELT

Teaterøen 2.00pm (90 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 3.00pm (30 min)

My Body is Every Body

Republique 3.00pm (45 min)

Egon the Cycling Mosquito meets Thumbelina

Østre Gasværk Teater 3.00pm (90 min)

Solo For Seven

Teaterøen 3.30pm (25 min)

Who has the honour?

Teater V i Prøvehallen 4.00pm (90 min)

Naghol

Teaterøen 4.00pm (15 min)

There Goes My Local Hero Part 1.5

Østre Kapel - Vestre Kirkegård 4.00pm (50 min)

FELT

Teaterøen 5.00pm (90 min)

The Dancing Human

Dansekapellet, København 5.00pm (60 min)

Judith

Riddersalen 5.00pm (60 min)

Dance Hunter

Betty Nansen Teatret 5.00pm (70 min)

FELT

Teaterøen 5.00pm (90 min)

Yellow Taxi

Galleri Kant 6.00pm (60 min)

The Last Witnesses

ZeBU 7.00pm (140 min)

Dancing with Ghosts

Teaterøen 8.00pm (90 min)

The Racist

Københavns Musikteater 9.00pm (60 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej 9.55pm (390 min)

A Bad Liver and a Broken Heart

Teater V i Prøvehallen 10.00pm (65 min)

Trans Salvation

Warehouse9 10.00pm (60 min)

Egon the Cycling Mosquito meets Thumbelina

Østre Gasværk Teater 11.00am (90 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 2.00pm (30 min)

The Anniversary

Marionetteatret i Kongens Have 3.00pm (30 min)

Egon the Cycling Mosquito meets Thumbelina

Østre Gasværk Teater 3.00pm (90 min)