Profil

OM FESTIVALEN

CPH STAGE er landets største scenekunstfestival for professionelt voksenteater og finder sted hvert år i starten af juni i København og på Frederiksberg.

Over 10 dage kan du opleve både højdepunkter og spændvidden af dansk teater netop nu og se internationale turnehits.

CPH STAGE er en mulighed for at se de forestillinger du ikke nåede denne sæson – eller gense dem. Det er en mulighed for at lade sig overraske og prøve nye veje i det danske teaterlandskab.  Ud over forestillingerne byder CPH STAGE på readings, debatter, seminarer, fester og meget mere.

 

NÆSTE CPH STAGE ER TORSDAG 31.05 – LØRDAG 09.06 2018

Programmet offentliggøres på vores hjemmeside 6. marts 2018.

CPH STAGE er en åben teaterfestival. Forestillingerne på festivalen er udvalg af de deltagende teatre og grupper selv.  Festivalen fandt sted første gang i 2013 og er stiftet af teatrene Husets Teater, Teater GROB, Sort/Hvid (det daværende Cafe Teatret) og Teater V.
Ud over de deltagende teatre samarbejder CPH STAGE med en lang række andre aktører på kulturområdet. Se samarbejdspartnere.

I 2019 finder festivalen sted fra 23. maj – 1. juni.

Tilmeld FORESTILLING TIL CPH STAGE 2018

For information om deltagelse for teatre og grupper på CPH STAGE se www.cphstage.dk/branche/praktisk-info/


TIDLIGERE ÅR

Se og læs mere om CPH STAGE 2017

Se program for CPH STAGE 2017

Se program for CPH STAGE 2016

Se program for CPH STAGE 2015

Se program for CPH STAGE 2014

Se program for CPH STAGE 2013

Teater for alle

CPH STAGE og Handicaprådet i Københavns Kommune indledte i 2016 et samarbejde for at skabe tilgængelighed i byens teatre for personer med fysisk handicap. Læs mere om tilgængelighedsmærkningen. For at tilgængeliggøre dansk scenekunst for hørehæmmede og ikke dansktalende er vi gået sammen med Det Københavnske Teatersamarbejde og 6 teatre i København omkring tekstning af udvalgte forestillinger. I sæsonen 2016/17 har du derfor mulighed for at opleve hele 6 forestillinger med tekster på enten dansk, engelsk eller arabisk via din smartphone. Læs mere om tekstningen her.