Profil

OM CPH STAGE

12 dage med teater
– oplev, hvad dansk scenekunst kan, vil og skal!

CPH STAGE er et vildtvoksende tilbud til publikum – en invitation til at træde indenfor i teatret netop nu. Siden 2013 har CPH STAGE samlet publikum og branche for at fejre teatret og scenekunsten. På festivalen kan du opleve scenekunst fra hele Danmark og fra udlandet på teatre, alternative venues og i det offentlige rum.

CPH STAGE 2017 fandt sted fra den 31. maj –  11. juni. Festivalen præsenterede i år sit hidtil største program med 120 forestillinger på spillesteder og i byrummet over hele København og Frederiksberg. Årets festivalcentrum var i Skuespilhusets Foyer. Se og læs mere om CPH STAGE 2017 i tal og billeder.

I 2018 finder CPH STAGE sted fra torsdag 31. maj – lørdag 9. juni.

 

CPH STAGE er en åben teaterfestival, hvor kunstnere, teatre og producenter giver deres bud på den gode forestilling. Du får mulighed for at gå på opdagelse i de forestillinger, som teatrene selv ønsker at fremhæve. Det kan være årets succes, en forestilling, der udstikker en ny kunstnerisk retning eller den forestilling, der har tegnet sæsonen for det enkelte teater. Ud over forestillingerne byder CPH STAGE på readings, koncerter, debatter, seminarer, fester og meget mere.

Ud over de deltagende teatre samarbejder CPH STAGE med en lang række andre aktører på kulturområdet. I 2017 bl.a. Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Høreforeningen, Danske Dramatikere, TIO (Teatrenes Interesseorganisation), DKT (Det Københavnske Teatersamarbejde), Kulturhavn365, Augustinus Fonden, Scenekunstskolens efteruddannelse, Teaterbilletter.dk, Billetten, Ensomme Gamles Værn og Årets Reumert/Bikubenfonden.

Teater for alle

CPH STAGE og Handicaprådet i Københavns Kommune indledte i 2016 et samarbejde for at skabe tilgængelighed i byens teatre for personer med fysisk handicap. Læs mere om tilgængelighedsmærkningen. For at tilgængeliggøre dansk scenekunst for hørehæmmede og ikke dansktalende er vi gået sammen med Det Københavnske Teatersamarbejde og 6 teatre i København omkring tekstning af udvalgte forestillinger. I sæsonen 2016/17 har du derfor mulighed for at opleve hele 6 forestillinger med tekster på enten dansk, engelsk eller arabisk via din smartphone. Læs mere om tekstningen her. 

Tilmelding for teatre og grupper

For information om deltagelse på CPH STAGE se www.cphstage.dk/branche/praktisk-info/
I 2018 finder CPH STAGE sted torsdag 31. maj – lørdag 9. juni.

Programmer fra Tidligere år

Se program for CPH STAGE 2015

Se program for CPH STAGE 2014

Se program for CPH STAGE 2013