Program





Jeg Er Her For Dig

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 10.00 (60 min)

Jeg Er Her For Dig

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 12.00 (60 min)

Støv

Dansehallerne kl. 18.00 (75 min)

Disintegration

ZeBU kl. 18.00 (60 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 18.00 (60 min)

Elskovs Gækkeri

H. C. Ørstedsparken kl. 18.30 (60 min)

Uledsaget

Aveny-T kl. 20.00 (70 min)

Metamorfoser

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 20.00 (105 min)

Kunsten altid at få ret

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 20.00 (60 min)

Brevet

Østre Gasværk Teater kl. 20.00 (70 min)

Hooyo! Vores mødre og deres børn

Edison kl. 20.00 (80 min)

Hadforbrydelsen

Københavns film & teaterskole kl. 20.00 (90 min)

Stop Being Poor

Dansehallerne kl. 20.00 (75 min)

No planet B

Husets Teater kl. 20.00 (105 min)

Exodus

Sort Hvid i Kødbyen kl. 20.00 (75 min)

Anonyme sexister

Teatret ved Sorte Hest kl. 20.00 (90 min)

Rystet Spejl

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 20.00 (70 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej kl. 21.45 (390 min)

An Anima Exposé

Dansehallerne kl. 22.00 (60 min)

Red Bastard

Teater V i Prøvehallen kl. 22.00 (75 min)

Natcabaret

Folketeatret kl. 22.00 (180 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 22.00 (60 min)

Kahlo - The Concert

Republique kl. 22.30 (60 min)

Jeg Er Her For Dig

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 10.00 (60 min)

Brevet

Østre Gasværk Teater kl. 16.00 (70 min)

Stereo

Det Kongelige Teater - Operaen kl. 18.00 (55 min)

Anatomi

Republique kl. 18.00 (60 min)

Felt

Teaterøen kl. 18.00 (90 min)

Disintegration

ZeBU kl. 18.00 (60 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 18.00 (60 min)

Felt

Teaterøen kl. 18.00 (90 min)

Elskovs Gækkeri

H. C. Ørstedsparken kl. 18.30 (60 min)

Kahlo - The Concert

Republique kl. 19.00 (60 min)

#EXIT_16

Teatret Zeppelin kl. 19.00 (90 min)

Evil

Folketeatret kl. 19.30 (65 min)

Innocence

Basement, København kl. 19.30 (90 min)

Uledsaget

Aveny-T kl. 20.00 (70 min)

Happy Nation

Teater Får302 kl. 20.00 (60 min)

Metamorfoser

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 20.00 (105 min)

Kunsten altid at få ret

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 20.00 (60 min)

Red Bastard

Teater V i Prøvehallen kl. 20.00 (75 min)

Exodus

Sort Hvid i Kødbyen kl. 20.00 (75 min)

Girl of Diamond Mountain

Teaterøen kl. 20.00 (70 min)

Anonyme sexister

Teatret ved Sorte Hest kl. 20.00 (90 min)

Rystet Spejl

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 20.00 (70 min)

Felt

Teaterøen kl. 21.00 (90 min)

Felt

Teaterøen kl. 21.00 (90 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej kl. 21.40 (390 min)

Trans Salvation

Warehouse9 kl. 22.00 (60 min)

An Anima Exposé

Dansehallerne kl. 22.00 (60 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 22.00 (60 min)

Jeg Er Her For Dig

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 10.00 (60 min)

Jeg Er Her For Dig

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 12.00 (60 min)

Kgl Vildskud

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 16.00 (190 min)

M.I.S. - Natten Lang

Teaterøen kl. 16.30 (60 min)

Dance Vibes

Dansekapellet, København kl. 17.00 (60 min)

Cykelmyggen Egon møder Tommelise

Østre Gasværk Teater kl. 17.00 (90 min)

Acción Gorila 5 - A Space

På Stranden kl. 17.00 (480 min)

Stereo

Det Kongelige Teater - Operaen kl. 18.00 (55 min)

Petrushka - Extended

Teaterøen kl. 18.00 (60 min)

Anatomi

Republique kl. 18.00 (60 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 18.00 (60 min)

Noter Fra Min Bunker

Teaterøen kl. 18.30 (60 min)

Elskovs Gækkeri

H. C. Ørstedsparken kl. 18.30 (60 min)

Happy Nation

Teater Får302 kl. 19.00 (60 min)

Underskoven

Naturcenter Vestamager kl. 19.00 (60 min)

#EXIT_16

Teatret Zeppelin kl. 19.00 (90 min)

Innocence

Basement, København kl. 19.30 (90 min)

Dance Vibes

Dansekapellet, København kl. 20.00 (60 min)

Nordisk Fjer

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 20.00 (105 min)

For enden af kærligheden

Husets Teater kl. 20.00 (90 min)

Disintegration

ZeBU kl. 20.00 (60 min)

In Between Concrete

Dansehallerne kl. 20.00 (80 min)

Dance 3

Bellevue Teatret kl. 20.00 (120 min)

Exodus

Sort Hvid i Kødbyen kl. 20.00 (75 min)

Girl of Diamond Mountain

Teaterøen kl. 20.00 (70 min)

Anonyme sexister

Teatret ved Sorte Hest kl. 20.00 (90 min)

Rystet Spejl

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 20.00 (70 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej kl. 21.45 (390 min)

Trans Salvation

Warehouse9 kl. 22.00 (60 min)

Natcabaret

Folketeatret kl. 22.00 (180 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 22.00 (60 min)

Kahlo - The Concert

Republique kl. 22.30 (60 min)

Cykelmyggen Egon møder Tommelise

Østre Gasværk Teater kl. 11.00 (90 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 14.00 (30 min)

Når alt går i Nilfisk

Teater V i Prøvehallen kl. 14.00 (50 min)

M.I.S. - Natten Lang

Teaterøen kl. 14.00 (60 min)

Re-Dream

Dansehallerne kl. 14.00 (80 min)

Soli Deo Gloria

Betty Nansen Teatret kl. 14.00 (85 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 15.00 (30 min)

Cykelmyggen Egon møder Tommelise

Østre Gasværk Teater kl. 15.00 (90 min)

Petrushka - Extended

Teaterøen kl. 15.30 (60 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 15.30 (60 min)

Stereo

Det Kongelige Teater - Operaen kl. 16.00 (55 min)

Jorden rundt i 80 dage

Teater V i Prøvehallen kl. 16.00 (75 min)

Underskoven

Naturcenter Vestamager kl. 16.00 (60 min)

Nordisk Fjer

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 17.00 (105 min)

Shakespeares Skurke

Teaterøen kl. 17.00 (80 min)

Hvad laver de her

Edison kl. 17.00 (60 min)

Acción Gorila 5 - A Space

På Stranden kl. 17.00 (480 min)

Disintegration

ZeBU kl. 18.00 (60 min)

Everything Remains

Dansehallerne kl. 18.00 (55 min)

Cykelmyggen Egon møder Tommelise

Østre Gasværk Teater kl. 18.00 (90 min)

Noter Fra Min Bunker

Teaterøen kl. 18.30 (60 min)

Elskovs Gækkeri

H. C. Ørstedsparken kl. 18.30 (60 min)

M.I.S. - Natten Lang

Teaterøen kl. 19.00 (60 min)

#EXIT_16

Teatret Zeppelin kl. 19.00 (90 min)

Innocence

Basement, København kl. 19.30 (90 min)

Girl of Diamond Mountain

Teaterøen kl. 20.00 (70 min)

Petrushka - Extended

Teaterøen kl. 20.30 (60 min)

Trans Salvation

Warehouse9 kl. 22.00 (60 min)

Natcabaret

Folketeatret kl. 22.00 (180 min)

Kahlo - The Concert

Republique kl. 22.30 (60 min)

Cykelmyggen Egon møder Tommelise

Østre Gasværk Teater kl. 11.00 (90 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 12.00 (60 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 14.00 (30 min)

Det Store Sceneskift

Dansehallerne kl. 14.00 (75 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 14.00 (60 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 15.00 (30 min)

Kahlo - The Concert

Republique kl. 15.00 (60 min)

Cykelmyggen Egon møder Tommelise

Østre Gasværk Teater kl. 15.00 (90 min)

Disintegration

ZeBU kl. 16.00 (60 min)

#EXIT_16

Teatret Zeppelin kl. 17.00 (90 min)

Elskovs Gækkeri

H. C. Ørstedsparken kl. 18.30 (60 min)

Innocence

Basement, København kl. 19.30 (90 min)

Goebbels’ Lesson

Teater Får302 kl. 20.00 (50 min)

Trans Salvation

Warehouse9 kl. 20.00 (60 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej kl. 21.45 (390 min)

#EXIT_16

Teatret Zeppelin kl. 14.00 (90 min)

Goebbels’ Lesson

Teater Får302 kl. 15.00 (50 min)

Udsigter fra min bedstemors køkken

Det Frie Felts Festival - et sted i KBH kl. 16.00 (50 min)

Life in the Universe

Naturcenter Vestamager kl. 16.00 (150 min)

Hamlet Private

Dansehallerne kl. 18.00 (45 min)

Hamlet Private

Dansehallerne kl. 19.00 (45 min)

Mens vi venter På porno

Teatret ved Sorte Hest kl. 20.00 (75 min)

Brevet

Østre Gasværk Teater kl. 20.00 (70 min)

Malaga

Rialto:Teatret kl. 20.00 (70 min)

Hamlet Private

Dansehallerne kl. 20.00 (45 min)

Hvad laver de her

Edison kl. 20.00 (60 min)

Opvisning i lavt selvværd

Sort Hvid i Kødbyen kl. 22.00 (70 min)

Romeo & Julie 9.0

Edison kl. 10.00 (60 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 14.00 (30 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 14.00 (30 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 15.00 (30 min)

Brevet

Østre Gasværk Teater kl. 16.00 (70 min)

3-2-1 Stem

Teatergrad kl. 18.00 (60 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 18.00 (60 min)

Elskovs Gækkeri

H. C. Ørstedsparken kl. 18.30 (60 min)

Innocence

Basement, København kl. 19.30 (90 min)

Mens vi venter På porno

Teatret ved Sorte Hest kl. 20.00 (75 min)

MADness

Grob kl. 20.00 (75 min)

Love Loop - Director's Cut

Karens Minde Kulturhus kl. 20.00 (45 min)

Forført

Sofiebadet, Christianshavn kl. 20.00 (75 min)

Tidsalder II

HAUT - 4.sal (i Huset-KBH) kl. 20.00 (45 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 20.00 (60 min)

Tiden, døden og andre småting

Bartof Station kl. 21.00 (60 min)

Racisten

Københavns Musikteater kl. 21.00 (60 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej kl. 21.50 (390 min)

Opvisning i lavt selvværd

Sort Hvid i Kødbyen kl. 22.00 (70 min)

Romeo & Julie 9.0

Edison kl. 10.00 (60 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 14.00 (30 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 15.00 (30 min)

Mens vi venter På porno

Teatret ved Sorte Hest kl. 16.00 (75 min)

Macbeth

Batidas Teaterhus kl. 16.00 (90 min)

Festival For Ny Europæisk Dramatik 2016

Husets Teater kl. 17.00 (60 min)

Alt er sagt, siger de

Batidas Teaterhus kl. 18.00 (35 min)

The Universal Position

Dansehallerne kl. 18.00 (40 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 18.00 (60 min)

Dansejæger

Betty Nansen Teatret kl. 18.00 (70 min)

Festival For Ny Europæisk Dramatik 2016

Husets Teater kl. 18.30 (60 min)

Elskovs Gækkeri

H. C. Ørstedsparken kl. 18.30 (60 min)

Innocence

Basement, København kl. 19.30 (90 min)

Love Loop - Director's Cut

Karens Minde Kulturhus kl. 20.00 (45 min)

De Stuerene

Aveny-T kl. 20.00 (135 min)

Manden de kaldte Rolex

Batidas Teaterhus kl. 20.00 (75 min)

Det Dansende Menneske

Dansekapellet, København kl. 20.00 (60 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 20.00 (60 min)

Salt

Riddersalen kl. 20.00 (60 min)

Festival For Ny Europæisk Dramatik 2016

Husets Teater kl. 20.30 (60 min)

A Night In New Orleans

Bartof Station kl. 21.00 (120 min)

Memoria

Møstings Hus kl. 21.00 (60 min)

Racisten

Københavns Musikteater kl. 21.00 (60 min)

Forbrydelser i Natten

Ukendt spillested, København kl. 21.30 (90 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej kl. 21.50 (390 min)

Udsigter fra min bedstemors køkken

Det Frie Felts Festival - et sted i KBH kl. 22.00 (50 min)

Natcabaret

Folketeatret kl. 22.00 (180 min)

From Ass to Ashes

The Commedia School Studio kl. 22.00 (90 min)

Lys Forestillinger

Enghaveparken kl. 22.00 (240 min)

Opvisning i lavt selvværd

Sort Hvid i Kødbyen kl. 23.00 (70 min)

Et lys i mørket

Khora Virtual Reality kl. 23.00 (30 min)

Hjem Svære Hjem

Edison kl. 12.00 (90 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 14.00 (30 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 15.00 (30 min)

Mens vi venter På porno

Teatret ved Sorte Hest kl. 17.00 (75 min)

El Concierto

Batidas Teaterhus kl. 18.00 (30 min)

Hamlet Private

Dansehallerne kl. 18.00 (45 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 18.00 (60 min)

Elskovs Gækkeri

H. C. Ørstedsparken kl. 18.30 (60 min)

Hamlet Private

Dansehallerne kl. 19.00 (45 min)

Dansejæger

Betty Nansen Teatret kl. 19.00 (70 min)

Festival For Ny Europæisk Dramatik 2016

Husets Teater kl. 19.30 (60 min)

Dronning G. Univers

Frederiksberg Hovedbibliotek kl. 20.00 (50 min)

De Stuerene

Aveny-T kl. 20.00 (135 min)

The Elephant

Batidas Teaterhus kl. 20.00 (45 min)

Hamlet Private

Dansehallerne kl. 20.00 (45 min)

Det Dansende Menneske

Dansekapellet, København kl. 20.00 (60 min)

Metamorfoser

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 20.00 (105 min)

Martyrmuseum

Sort Hvid i Kødbyen kl. 20.00 (60 min)

Taxa-Gult

Galleri Kant kl. 20.00 (60 min)

Festival For Ny Europæisk Dramatik 2016

Husets Teater kl. 21.00 (60 min)

Udsigter fra min bedstemors køkken

Det Frie Felts Festival - et sted i KBH kl. 21.00 (50 min)

Memoria

Møstings Hus kl. 21.00 (60 min)

Racisten

Københavns Musikteater kl. 21.00 (60 min)

Forbrydelser i Natten

Ukendt spillested, København kl. 21.30 (90 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej kl. 21.50 (390 min)

Træt Lever og Tungt Hjerte

Grob kl. 22.00 (65 min)

Trans Salvation

Warehouse9 kl. 22.00 (60 min)

Natcabaret

Folketeatret kl. 22.00 (180 min)

From Ass to Ashes

The Commedia School Studio kl. 22.00 (90 min)

Lys Forestillinger

Enghaveparken kl. 22.00 (240 min)

Et lys i mørket

Khora Virtual Reality kl. 22.00 (30 min)

Opvisning i lavt selvværd

Sort Hvid i Kødbyen kl. 23.00 (70 min)

3-2-1 Stem

Teatergrad kl. 10.00 (60 min)

Beskæring

Teatret Zeppelin kl. 12.00 (60 min)

Hjem Svære Hjem

Edison kl. 12.00 (90 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 14.00 (30 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 15.00 (30 min)

There Goes My Local Hero Part 1.5

Østre Kapel - Vestre Kirkegård kl. 16.00 (50 min)

Solo For Seven

Teaterøen kl. 17.00 (25 min)

Cykelmyggen Egon møder Tommelise

Østre Gasværk Teater kl. 17.00 (90 min)

Judith

Riddersalen kl. 17.00 (60 min)

Naghol

Teaterøen kl. 17.30 (15 min)

Beskæring

Teatret Zeppelin kl. 18.00 (60 min)

The Visible Effects of Force

Dansehallerne kl. 18.00 (40 min)

Mens vi venter På porno

Teatret ved Sorte Hest kl. 18.00 (75 min)

Underskoven

Naturcenter Vestamager kl. 19.00 (60 min)

Dansejæger

Betty Nansen Teatret kl. 19.00 (70 min)

Festival For Ny Europæisk Dramatik 2016

Husets Teater kl. 19.30 (60 min)

Dronning G. Univers

Frederiksberg Hovedbibliotek kl. 20.00 (50 min)

Metamorfoser

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 20.00 (105 min)

Kunsten altid at få ret

Det Kongelige Teater - Skuespilhuset kl. 20.00 (60 min)

Beat the drum - Wishful beginnings

Teater Får302 kl. 20.00 (90 min)

Hvem har æren?

Teater V i Prøvehallen kl. 20.00 (90 min)

De Stuerene

Aveny-T kl. 20.00 (135 min)

Dancing with Ghosts

Teaterøen kl. 20.00 (90 min)

Post No Bills

Dansehallerne kl. 20.00 (50 min)

Det Dansende Menneske

Dansekapellet, København kl. 20.00 (60 min)

Elsie and Norm's 'Macbeth'

A Touch of Vintage kl. 20.00 (120 min)

Resurrection

Batidas Teaterhus kl. 20.00 (30 min)

Festival For Ny Europæisk Dramatik 2016

Husets Teater kl. 21.00 (60 min)

Memoria

Møstings Hus kl. 21.00 (60 min)

Racisten

Københavns Musikteater kl. 21.00 (60 min)

Forbrydelser i Natten

Ukendt spillested, København kl. 21.30 (90 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej kl. 21.50 (390 min)

Trans Salvation

Warehouse9 kl. 22.00 (60 min)

Lys Forestillinger

Enghaveparken kl. 22.00 (240 min)

Et lys i mørket

Khora Virtual Reality kl. 23.00 (30 min)

Opvisning i lavt selvværd

Sort Hvid i Kødbyen kl. 23.55 (70 min)

Cykelmyggen Egon møder Tommelise

Østre Gasværk Teater kl. 11.00 (90 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 14.00 (30 min)

Felt

Teaterøen kl. 14.00 (90 min)

Felt

Teaterøen kl. 14.00 (90 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 15.00 (30 min)

My Body is Every Body

Republique kl. 15.00 (45 min)

Cykelmyggen Egon møder Tommelise

Østre Gasværk Teater kl. 15.00 (90 min)

Solo For Seven

Teaterøen kl. 15.30 (25 min)

Hvem har æren?

Teater V i Prøvehallen kl. 16.00 (90 min)

Naghol

Teaterøen kl. 16.00 (15 min)

There Goes My Local Hero Part 1.5

Østre Kapel - Vestre Kirkegård kl. 16.00 (50 min)

Felt

Teaterøen kl. 17.00 (90 min)

Det Dansende Menneske

Dansekapellet, København kl. 17.00 (60 min)

Judith

Riddersalen kl. 17.00 (60 min)

Dansejæger

Betty Nansen Teatret kl. 17.00 (70 min)

Felt

Teaterøen kl. 17.00 (90 min)

Taxa-Gult

Galleri Kant kl. 18.00 (60 min)

De Sista Vittnena

ZeBU kl. 19.00 (140 min)

Dancing with Ghosts

Teaterøen kl. 20.00 (90 min)

Racisten

Københavns Musikteater kl. 21.00 (60 min)

Escape

Flintholm Station v. Grøndals Parkvej kl. 21.55 (390 min)

Træt Lever og Tungt Hjerte

Teater V i Prøvehallen kl. 22.00 (65 min)

Trans Salvation

Warehouse9 kl. 22.00 (60 min)

Cykelmyggen Egon møder Tommelise

Østre Gasværk Teater kl. 11.00 (90 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 14.00 (30 min)

Jubiiilæum

Marionetteatret i Kongens Have kl. 15.00 (30 min)

Cykelmyggen Egon møder Tommelise

Østre Gasværk Teater kl. 15.00 (90 min)