Nyhed / 10. april 2015
Bliss Point

Årets program er klar: Værsgo og spis!

Med mere end 100 teatre og scenekunstgrupper præsenterer CPH STAGE 2015 et bredt udvalg af forestillinger fra hele Danmark, samt flere udenlandske gæsteoptrædener fra blandt andet Iran, Israel, Tyskland, Ungarn og England. Forestillingerne er nøje udvalgt af de deltagende teatre og kunstnere, og programmet favner alt fra det smalle og eksperimenterende til det brede og folkelige.

På scenen, i byen og online
Ud over forestillinger på byens vante scener leverer festivalen også scenekunst i utraditionelle rammer: på gader og pladser, i private hjem og sågar i et dødsbo. Festivalens program ligger nu klar online med en forbedret søgefunktion, der leder publikum til den helt rette forestilling i København eller Frederiksberg. Det trykte program for festivalen vil være at finde på cafeer, biblioteker, kulturhuse osv. fra maj måned.

Provinsteatre og internationale scener til København
CPH STAGE giver en unik mulighed for at få en oplevelse, der rækker ud over den københavnske scene. Årets program indeholder blandt andet Københavnerpremierer på en række markante forestillinger fra Danmarks provinsteatre. Deriblandt Odense Teaters Vores Klasse, anmeldersuccessen Som i Himlen af Teatret, Time Woke Up in Darkness  af Carte Blanches  i Viborg og Mungo Park Kolding og Aalborg Teaters Yahya Hassans Digte.  Internationalt byder CPH STAGE på for scenekunst fra det meste af Norden, samt fra lande som Ungarn, Israel og England. I alt er der mere end ti internationale forestillinger på årets program, bl.a. international premiere på The Legend Kafka, premiere på Verk Produksjoners Beat The Drum, svenske Institutets Sigurd der Kreuzritter, Teatr Weimars Fält og sidste års Edinburgh Frenge festivalhit Blind Hamlet af Actors Touring Company.

Værsgo og gå ombord i det spændende program!