Nyhed / 1. marts 2021

Årets program er offentliggjort, og billetterne er i salg!

I dag kan vi offentliggøre de over 80 både danske og internationale forestillinger, der skal indtage Københavns teaterscener 27. maj – 5. juni 2021. Billetsalget er i gang, og programmet byder på alt fra nye forestillinger, anmelderroste genopsætninger samt internationale stjerneskud.

ÅRETS HIGHLIGHTS
Vi har endnu engang nedsat et highlightsudvalg for at hjælpe med at navigere rundt i de mange forestillinger. Udvalget har udpeget otte forestillinger fra årets program, som de særligt anbefaler. Formanden for dette års udvalg er skuespiller Morten Hee, som havde sin debut på lige præcis CPH STAGE i forestillingen Martyrmuseum på Sort/Hvid i 2016.

Om årets highlights fortæller han: “Det interessante ved dette års program er, at mange af forestillingerne hjælper os til at forstå den komplekse verden, vi lever i. Det er netop det, vi har lagt vægt på ved de forestillinger, vi har highlightet. Forestillingerne peger hver især på det, der sker i vores samtid lige nu og konsekvenserne af vores måde at leve på”

I udvalget sidder desuden Maja Ries, producent og administrationschef hos Teater Grob, Jannik Elkær som er kunstnerisk leder og koreograf hos DON GNU, teaterkritiker Lene Grønborg Poulsen og Minna Johanneson, teaterleder af Teater Nordkraft.

ÅRETS HIGHLIGHTS ER:

Læs mere om de highlightede forestillinger samt begrundelserne fra udvalget HER.

INTERNATIONAL ÅBNINGSFORESTILLING
Vi kan også i dag løfte sløret for årets åbningsforestilling, der bliver med det internationalt anerkendte kunstnerkollektiv God Squad, der har skabt forestillingen 1984 – Back To No Future, som spiller på Sort/Hvid.
Der bliver heldigvis rig mulighed for at opleve den, da den spiller til og med den 30. maj.