Nyhed / 7. maj 2018
LANDET UDEN DRØMME - Fotograf Søren Meisner

Årets Reumert nomineringer på CPH STAGE

Årets Reumert nomineringer er offentliggjort og sløret er løftet for hvilke forestillinger, som er med i kapløbet om at vinde en Reumert statuetteGlæd dig til at opleve hele 6 nomineringer på CPH STAGE!

Bl.a. danser Csongor Szabó som er nomineret i kategorien Årets Danser for Tales of a nordic mind, som kan opleves i forestilling THE GENERATOR. Også forestillingen FUCKING ÅMÅL på Det kongelige Teater, er nomineret til en Reumert i kategorien Årets Børne-/Ungdomsforestiling

En af de forestillinger som trak flere nomineringer er ROCKY! på Husets Teater. Forestillingen er nomineret i kategorien Årets Særpris, hovedrolleindehaveren Morten Burian nomineret i kategorien Årets Mandlige Hovedrolle for sin præstation i ROCKY! og Tue Biering er nomineret i kategorien Årets Instruktør for ROCKY!.

Tue Biering er også nomineret i kategorien Årets Instruktør for forestillingen LANDET UDEN DRØMME på Det Kongelige Teater, som også spiller under CPH STAGE.

ENDNU FLERE NORMINERINGER PÅ CPH STAGE
Flere af Årets Reumert nominerede skuespillere spiller desuden også på CPH STAGE: Natalí Vallsepir er nomineret i Kategorien Årets Kvindelige Hovedrolle i SÅ LÆNGE MIT HJERTE SLÅR. Du kan opleve Natalí Vallsepir på CPH STAGE i forestillingen BYEN med Claes Bang i den mandlige hovedrolle.

Både Karin Bang Heinemeier og Kirsten Olesen er nomineret i kategorien Årets Kvindelige Ensemble. Du kan opleve Karin Bang Heinemeier på CPH STAGE i highlight-forestillingen ROMEO OG JULIE og Kirsten Olesen i forestillingen RIGET. Ole Lemmeke som er nomineret i kategorien Årets Mandlige Ensemble kan opleves på GROB BOX

Om nogle af de mange nomineringer bliver til statuetter bliver afsløres d. 9 juni til Årets Reumert Show!

 

Billedet er fra LANDET UDEN DRØMME – Fotograf Søren Meisner