Nyhed / 4. marts 2019

Billetsalget er startet!

Mere end 70 forestillinger er nu i programmet, og I kan sikre jer billetter til årets største teateroplevelse.

Hvert år præsenterer vi sammen med landets teatre noget af det bedste scenekunst i Danmark lige nu, og vi garanterer, at der er noget for enhver smag – helt sikkert også din.

Der er et par helt nye premierefriske forestillinger på programmet blandt andet Mathilde Walter Clarks FEJRING AF ET GODT MENNESKE og Tue Bierings DARK NOON, velkendte hits som Folketeatrets MØDRE og Kitt Johnsons POST NO BILLS og et gensyn med Sort Samvittighed, der viser deres nyeste forestilling I ET FORHOLD. Er du til dans, er der også et stort udvalg af forestillinger at vælge mellem, heriblandt Granhøj Dans med AN EVE AND AN ADAM og Don Gnus HUMAN IN BALANCE. Og meget, meget, meget mere.

Festivalen bringer også forestillinger fra resten af landet, bl.a. fra Holstebro (NO SEX), Odense (16:29) og Vordingborg (SKJULT NUMMER). Årets internationale pust får vi fra Norge, Frankrig, Taiwan, Brasilien, Holland, Finland og Catalonien – sidsnævnte står instruktør Calixto Beieto for med Festspillenes opsætning af VENTER – PEER GYNT IFØLGE SOLVEIG i Tivoli.

Se hele programmet her.

Inden vi rammer festivalstart den 23. maj – 1. juni, når vi op på at kunne byde på mere end 100 forestillinger og events på 50 forskellige københavnske spillesteder i løbet af de ti dage, festivalen varer.

Programmet bliver løbende opdateret med publikumevents, og frem mod festivalen får du løbende gode råd og tips til at finde rundt i programmet og ind i festivalstemningen med teaterguides og anbefalinger.

Hvis du tilmelder dig festivalens nyhedsmail, får du automatisk besked om det hele. Det er også en god idé at downloade CPH STAGE app’en, som under festivalen holder dig opdateret om dagens højdepunkter.