BLIV EN DEL AF CPH STAGE

Vil du være med til at skabe landets største festival for professionelt voksenteater? Hvert år søger vi praktikanter til festivalteamet og frivillige igennem CPH VOLUNTEERS.  Få et unikt indblik i teaterbranchen og det at lave festival få en masse gode oplevelser med andre, der elsker teater.

Bliv praktikant

CPH STAGE søger praktikanter til foråret 2020 inden for kommunikation, eventplanlægning og koordination. Drømmer du om at blive producent, projektkoordinator, eller kommunikationsmedarbejder inden for kulturlivet, er et praktikforløb hos CPH STAGE en både spændende og lærerig vej mod målet.

Foruden arrangementsplanlægning og kommunikationsopgaver, vil der løbende være adhoc opgaver, hvorfor du kan forvente en alsidig arbejdsdag. Vi sørger for, at det bliver en plads, hvor du kan udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Hvem er du?

Du er i gang med en relevant uddannelse, eller
har relevant arbejdserfaring. Under festivalen står du for kontakten til teatre og grupper, hvorfor det er vigtigt, at du kan bevare overblikket, også i situationer, hvor der er mange samarbejdspartnere og aftaler.

Vi forventer, at du er:
– Selvstændigt arbejdende
– Ansvarlig og effektiv
– Serviceorienteret
– God til at kommunikere kreativt og klart

Hvem er vi?

CPH STAGE er en teaterfestival og finder sted hvert år i starten af juni i København. Festivalen har eksisteret siden 2013 og præsenterer teater og scenekunst fra hele landet. Festivalen arbejder for at bringe dansk scenekunst ud til et bredt publikum og for at udvikle dansk scenekunst gennem samarbejder og udveksling med udlandet.

Vi tilbyder:
– Et unikt indblik i arbejdet i kulturlivet
– Netværk i scenebranchen
– Erfaring med festivalproduktion og kulturformidling
– Du bliver del af et livligt festivalteam

Praktiske detaljer

Praktikpladsen er ulønnet. Du kan både søge en deltids- og/eller fuldtidspraktik afhængig af, hvad der passer ind i dit studie. Arbejdstiden vil være fleksibel derefter.

Praktikperioden varer som udgangspunkt januar til juni 2020, men vi er fleksible i forhold til starttidspunkt og varighed. Praktikperioden varer som udgangspunkt fra januar til juni 2020, men vi er fleksible i forhold til starttidspunkt og varighed.

CPH STAGE finder sted fra den 27.05 -7.06.2020

DEADLINE FOR ANSØGNING 20.12.2019

Ansøgningen sendes til festivalproducent Sarah Rommedahl, sarah@cphstage.com

Bliv frivillig

Du kan blive frivillig på festivalen og hjælpe med at få de forskellige publikums- og brancheevents til at glide. Det kan være alt fra åbningsarrangement, teaterloppemarked, branchefester, kaffebrygning, oppyntning, oprydning, uddeling af programmer m.m.

Som frivillig får du, ud over en fantastisk oplevelse, et frivilligkort, som giver dig rabatter og gratis adgang til udvalgte forestillinger under festivalen. Du får desuden invitation til diverse forpremiere arrangementer og fester via vores Facebookgruppe i løbet af året.

MELD  DIG SOM FRIVILLIG TIL CPH STAGE VIA CPH VOLUNTEERS

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til frivillig@cphstage.com.
Når du har meldt dig som frivillig, bliver du medlem af vores facebookgruppe; CPH STAGE CREW