BLIV EN DEL AF CPH STAGE

Vil du være med til at skabe landets største festival for professionelt voksenteater? Hvert år søger vi praktikanter til festivalteamet og frivillige igennem CPH VOLUNTEERS.  Få et unikt indblik i teaterbranchen og det at lave festival få en masse gode oplevelser med andre, der elsker teater.

Bliv praktikant

Vi søger praktikanter til foråret 2020.

Som praktikant på CPH STAGE bliver du del af en teaterfestival i udvikling. Vi søger hvert år praktikanter inden for tre områder: events, kommunikation og internationale samarbejder.

Praktikstillingerne er alle på 25-37 timer og løber fra januar til juni. Periode og timetal kan justeres, så det passer dig og dine studier bedst. Du må dog påregne at arbejde fuld tid op til og under festivalen, der i 2020 finder sted fra 28. maj – 06. juni. Stillingerne er ulønnede.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med festivalens ansvarlige inden for de enkelte områder og får egne ansvarsområder, som vi definerer sammen. Da vi er et lille sekretariat vil alle praktikanter komme til at stifte bekendtskab med en bred vifte af opgaver, og bliver fra første dag en uundværlig del af vores festivalteam.

Send os din ansøgning til info@cphstage.com
Ved spørgsmål kan du kontakte os på Tlf. 51 41 46 10

Bliv frivillig

Du kan blive frivillig på festivalen og hjælpe med at få de forskellige publikums- og brancheevents til at glide. Det kan være alt fra åbningsarrangement, teaterloppemarked, branchefester, kaffebrygning, oppyntning, oprydning, uddeling af programmer m.m.

Som frivillig får du, ud over en fantastisk oplevelse, et frivilligkort, som giver dig rabatter og gratis adgang til udvalgte forestillinger under festivalen. Du får desuden invitation til diverse forpremiere arrangementer og fester via vores Facebookgruppe i løbet af året.

MELD  DIG SOM FRIVILLIG TIL CPH STAGE VIA CPH VOLUNTEERS

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til frivillig@cphstage.com.
Når du har meldt dig som frivillig, bliver du medlem af vores facebookgruppe; CPH STAGE CREW