BLIV EN DEL AF CPH STAGE

Vil du være med til at skabe landets største festival for professionelt voksenteater? Hvert år søger vi frivillige og praktikanter til CPH STAGE. Få et unikt indblik i teaterbranchen og det at lave festival få en masse gode oplevelser med andre, der elsker teater.

Bliv praktikant

Vi søger praktikanter til foråret 2019. Læs mere om de enkelte praktikstillinger herunder:

Kommunikationspraktikant 2019
Eventpraktikant 2019

Som praktikant på CPH STAGE bliver du del af en teaterfestival i udvikling. Vi søger hvert år praktikanter inden for tre områder: events, kommunikation og internationale samarbejder. Praktikstillingerne er alle på 25-37 timer og løber fra januar til juni. Periode og timetal kan justeres, så det passer dig og dine studier bedst. Du må dog påregne, at arbejde fuld tid op til og under festivalen, der i 2019 finder sted fra 23. maj – 01. juni. Stillingerne er ulønnede.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med festivalens ansvarlige inden for de enkelte områder og får egne ansvarsområder, som vi definerer sammen. Da vi er et lille sekretariat, vil alle praktikanter komme til at stifte bekendtskab med en bred vifte af opgaver og bliver fra første dag en uundværlig del i vores festivalteam.

Send os din ansøgning til maria@cphstage.com
Ved spørgsmål kan du kontakte os på Tlf. 51 41 46 10

Bliv frivillig

Du kan blive frivillig inden for flere forskellige områder – afhængigt af dine ønsker og erfaringer. Nogle opgaver kræver mere ansvar og tid end andre, men i udgangspunktet har man som frivillig 3×5 timers eller 2×7 timers vagter under festivalen og indgår i det team, som får de forskellige events i festivalcentrum til at glide. Som frivillig får du, ud over en fantastisk oplevelse, et frivilligkort, som giver dig rabatter og gratis adgang til udvalgte forestillinger under festivalen. Du får desuden invitation til diverse forpremiere arrangementer og fester via vores Facebookgruppe i løbet af året.

MELD  DIG SOM FRIVILLIG TIL CPH STAGE 

FEST FRIVILLIG: Her vil du blive en del af eventtemaet, som skal være med til at afvikle de store events så som CPH STAGE´s officielle åbning, teaterloppemarked, branchefest m.m. Som festfrivillig arbejder I mange sammen og sørger i fællesskab for, at festen glider godt. Opgaverne vil primært være pyntning, servering og oprydning.

BRANCHE FRIVILLIG: Du vil primært have din gang i festivalcentrum i Den Brune Kød i løbet af festivalen. Du kommer blandt andet til at arbejde i cafeen, servere frokost og gøre klar til seminarer og workshops. Du bliver vært i festivalcentrum. Du vil få en grundig introduktion til festivalprogrammet, så du er godt klædt på til at kunne svare på gæsternes spørgsmål.

CYKEL FRIVILLIG: Sammen med en god ven cykler du rundt til byens teatre og cafeer med plakater, programmer og merchandise. Du får masser af frisk luft og festivalstemning og møder alle teaterfolkene på byens scener. Omdelingen af programmer sker primært fra 10.-11. maj og derefter sporadisk frem til 12. juni.

PRAKTISK FRIVILLIG: Undervurder aldrig det praktiske! Du er den, som virkelig får tingene til at ske, har hænderne ordentlig skruet på og er med på den værste. Du er med til at gøre festivalcentrum festklar, stille op til fest, teaterloppemarked, seminarer med mere. Det er fordel, hvis du har kørekort.

Du må gerne have flere roller på festivalen 🙂

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til frivillig@cphstage.com.
Når du har meldt dig som frivillig, bliver du medlem af vores facebookgruppe; CPH STAGE CREW