BLIV EN DEL AF CPH STAGE

Vil du være med til at skabe landets største festival for professionelt voksenteater? Hvert år søger vi praktikanter til festivalteamet og frivillige igennem CPH VOLUNTEERS.  Få et unikt indblik i teaterbranchen og det at lave festival få en masse gode oplevelser med andre, der elsker teater.

Bliv kommunikationspraktikant

CPH STAGE søger en kommunikationspraktikant til foråret 2021, der vil være med til at tage festivalen til nye højder. Du vil blive en del af et team med højt humør og stort engagement, og arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå af online markedsføring, programredigering, produktion af nyheder m.m. Så er du ordekvilibrist og kulturnørd, så er CPH STAGE det rette sted for dig. Vi tilbyder et spændende forløb med mulighed for faglig og personlig udvikling i et kreativt miljø.

Hvem er vi?

CPH STAGE er landets største scenekunstfestival for professionelt voksenteater og finder sted hvert år i starten af juni i København og på Frederiksberg.

Festivalen fandt sted første gang i 2013 og samler i dag teater og scenekunst fra hele landet samt udlandet. Ud over de deltagende teatre samarbejder CPH STAGE med en lang række andre aktører på kulturområdet. Vi samler hvert år over 20.000 gæster, når det bedste af dansk scenekunst folder sig ud på mere end 50 venues. Festivalen arbejder for at gøre dansk scenekunst tilgængelig og bringe kunstformen ud til et bredt publikum.

Hvem er du?

Vi forventer, at du er i gang med en relevant uddannelse indenfor kommunikation, teatervidenskab, kulturformidling, marketing, dansk el.lign. Det vigtigste er, at du er en dygtig kandidat, der er nysgerrig på formidling og har lyst til at blive en del af et kreativt og travlt arbejdsfællesskab.

Måske du er en SoMe-haj eller en korrekturentusiast. Det kan også være, du gerne vil have styrket dine færdigheder inden for lige netop det. Uanset hvad vil der både være plads til at byde ind med gode idéer samt løbende få ansvaret for specifikke arbejdsområder i samarbejde med festivalens kommunikationsansvarlige.

Praktiske detaljer

Praktikpladsen er ulønnet, men arbejdstiden vil være fleksibel derefter. Du kan både søge en deltids- og/eller fuldtidspraktik alt afhængig af, hvad der passer ind i dit studie.

Praktikperioden varer som udgangspunkt fra januar til juni 2021, men vi er fleksible i forhold til starttidspunkt. Det er dog et krav, at du kan være til stede op til og under festivalen. CPH STAGE finder sted fra 27.05-05.06 2021.

Send din ansøgning til signe@cphstage.com
Skriv CPH STAGE – ‘Kommunikationspraktikant’ i emnefeltet.
Ansøgning senest 15. december

Bliv frivillig

Du kan blive frivillig på festivalen og hjælpe med at få de forskellige publikums- og brancheevents til at glide. Det kan være alt fra åbningsarrangement, teaterloppemarked, branchefester, kaffebrygning, oppyntning, oprydning, uddeling af programmer m.m.

Som frivillig får du, ud over en fantastisk oplevelse, et frivilligkort, som giver dig rabatter og gratis adgang til udvalgte forestillinger under festivalen. Du får desuden invitation til diverse forpremiere arrangementer og fester via vores Facebookgruppe i løbet af året.

MELD  DIG SOM FRIVILLIG TIL CPH STAGE VIA CPH VOLUNTEERS

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til frivillig@cphstage.com.
Når du har meldt dig som frivillig, bliver du medlem af vores facebookgruppe; CPH STAGE CREW