BLIV EN DEL AF CPH STAGE

Vil du være med til at skabe landets største festival for professionelt voksenteater? Hvert år søger vi folk til festivalteamet og frivillige igennem CPH VOLUNTEERS. Få et unikt indblik i teaterbranchen og få en masse gode oplevelser med os, når vi sammen laver årets store teaterfestival.

Kommunikationsmedarbejder i løntilskud

Vi søger fra midt-februar 2022 en kommunikationsinteresseret med erfaring og flair for videoproduktion, som vil være med til at løfte festivalens kommunikation til nye højder. Vi øger i år vores indsats indenfor visuel kommunikation, og det håber vi, at du vil være med til. Kan du skyde en god video, er du frisk på at tage teten på det næste projekt og/eller kender du de seneste Instagram hacks? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!
På vores lille festivalsekretariat arbejder vi tæt sammen og løfter i flok. Vi løber stærkt, når det kræves, men kan også godt lide kage og en fyraftensøl. Alt det håber vi, du har lyst til at være en del af.

OM DIG
Vi forventer, at du har en interesse og noget erfaring med at arbejde med visuel kommunikation. Det kan fx være fra en praktikstilling, et studiejob eller egne projekter. Du skal have lyst til at lære, men også have modet til at byde ind med ønsker og idéer. Da en stor del af arbejdet består i at producere videomateriale, skal du kunne fremvise en eller flere videoer, du tidligere har lavet. Sidst, men ikke mindst ser vi meget gerne, at du har erfaring fra eller har en stor interesse for kulturbranchen.

PRIMÆRE OPGAVER

Alle opgaver vil være i tæt dialog med den kommunikationsansvarlige, men der vil være en stor grad af frihed til at udvikle og sætte sit præg på flere af opgaverne. Vi ønsker at skabe de bedst mulige rammer for dig. Har du derfor noget bestemt, du gerne vil lære, bestræber vi os på at vinkle opgaverne efter det. Du vil også få mulighed for at få et indblik i andre dele af festivalprocessen.

PRAKTISK
Stillingen er på 30 timer/uge og forventes besat senest 15. februar 2022.
Du skal være jobsøgende og være berettiget til et job med løntilskud. Kontakt dit jobcenter for at høre, om du er berettiget til en sådan stilling, før du ansøger. CPH STAGE betragtes som en offentlig institution i forhold til løntilskud. Send din ansøgning til signe@cphstage.com snarest muligt og skriv ”Løntilskud” i emnefeltet.

Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Signe Demant Hansen på signe@cphstage.com

Bliv frivillig

Du kan blive frivillig på festivalen og hjælpe med at få de forskellige publikums- og brancheevents til at glide. Det kan være alt fra åbningsarrangement, teaterloppemarked, branchefester, kaffebrygning, oppyntning, oprydning, uddeling af programmer m.m.

Som frivillig får du, ud over en fantastisk oplevelse, et frivilligkort, som giver dig rabatter og gratis adgang til udvalgte forestillinger under festivalen. Du får desuden invitation til diverse forpremiere arrangementer og fester via vores Facebookgruppe i løbet af året.

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til frivillig@cphstage.com.
Når du har meldt dig som frivillig, bliver du medlem af vores facebookgruppe; CPH STAGE CREW