Nyheder / 17. november 2022

Sidste frist for Open Call + tilmelding åbner

I dette nyhedsbrev har vi et par vigtige datoer, som vi gerne vil dele med jer. Så vi håber, at I læser med ☺️
Vi kan desuden fortælle, at vi her på kontoret er begyndt at tælle ned til, at vi meget snart kan dele spændende nyheder med jer, herunder de første af festivalens internationale forestillinger. 

DEADLINE FOR OPEN CALL I NÆSTE UGE
Skal du være en af de fem udvalgte til CPH STAGE’s kuraterede linje, så er det ved at være sidste udkald for at søge vores open call til 2023. Fredag den 25. november er der nemlig deadline. Som noget nyt i år kan man ansøge om transportbidrag, hvis man producerer uden for Region Hovedstaden, og vi opfordrer derfor alle uanset landsdel til at søge med en forestilling. Læs mere om ansøgningsproceduren her.

TILMELDING TIL CPH STAGE 2023
Den almindelige tilmelding til festivalen i 2023 åbner tirsdag den 5. december via vores hjemmeside. Vi lægger udførlige guides og information om tilmeldingsproceduren op på festivalens danske branchesite i ugen op til, så sørg endelig for at orientere jer, inden I tilmelder jer. Tilmeldingen lukker den 2. februar.

EMERGING NEW ARTISTS AND PRODUCERS’ PROGRAMME
På baggrund af den store succes sidste år fortsætter vi initiativet for scenekunstnere og producenter fra Danmark, Grønland og Færøerne, som er i begyndelsen af deres selvstændige karriere. Der er derfor nu open call til ’Emerging artists and producers’ programme 2023’, og deadline er fredag 13. december. Læs mere og ansøg om en plads her.

Med venlige hilsner,
CPH STAGE