Nyheder / 1. juni 2020

Arrangementer de kommende dage

Kære kollega,

Vores branchedage er godt i gang.

I sidste uge satte vi af med vores virtuelle udgave af CPH STAGEs internationale dage, tre dage fyldt med spændende talks og inspirerende møder i anderledes formater i selskab med folk fra hele verden.

I morgen fortsætter vi med CPH STAGEs seminar om bæredygtig produktion – STAGING SUSTAINABILITY. Vi kommer til at tale om hvordan man udvikler sig til at blive et bæredygtigt venue, hvordan en grøn tilgang til turné kan ændre branchen og meget meget mere.

Du kan stadig nå at melde dig til, hvis du er hurtig. Book en gratis plads til CPH STAGEs seminar om bæredygtig produktion her.

På onsdag mødes Matt Adams og Sargun Oshana i en samtale om den digitale scenekunstoplevelse, de ny formater fremprovokeret af corona og hvordan de tænker vi vil møde vores publikum i fremtiden.
Det er times inspiration til formiddagskaffen og der vil være god mulighed for selv at stille spørgsmål og deltage, hvis man har lyst.
Book en plads til Mød mesteren Matt Adams i samtale med Sargun Oshana her.

Man kan også stadig nå at booke pladser til resten af ugens arrangementer f.eks. :Dramaturgens roller og funktion #2 den 4. juni eller La Cour Studios Virtual Black Box Live Streaming den 5. juni.

Hvis man er træt af at sidde foran computeren og vil en tur på græs,  kan man også nå at tilmelde sig Åben Træning under åben himmel.

Vi glæder os til at ses sammen-hver-for sig!

Med venlige hilsner,

CPH STAGE festivalteamet