Billetter og rabatter

Deltagende teatre og grupper får alle billetindtægter, og I fastsætter selv billetprisen. Forestillinger til festivalen skal oprettes til salg via Tereba, så forestillingerne automatisk kommer til salg på www.cphstage.dk og Teaterbilletter.dk.

Festivalen benytter Billetten A/S som billetoperatør og billetportal. Er dit teater med i Scenit eller billetbillet-samarbejdet har I automatisk en billetaftale, der kan benyttes under festivalen. Arrangør har adgang til Billettens statistikker, nye brugere vil modtage en mail med link og adgangskode i forbindelse med oprettelsen.

Har I ikke en billetaftale, opfordrer vi til, at benytte Billetten A/S, da det giver publikum den bedste brugeroplevelse og sparer os for ekstra administration. Vi har forhandlet en god aftale for alle deltagende teatre. Salg af billetter i systemet, koster en klikafgift per solgte billet, som Billetten A/S fratrækker ved afregning af det totale billetsalg. Der er også klikafgift på fribilletter. Billethåndtering til gratis forestillinger er uden klikafgift.

For mere info om billetaftale, kontakt Billetten A/S på tlf. 75 54 20 81.

CPH STAGE har indført en festivalpas ordning og en række billetordninger, som de deltagende teatre på festivalen automatisk deltager i. Læs mere herunder.

EARLY BIRD
Early bird rabatten giver publikum en mulighed for at købe billetter til enkelte forestillinger inden den endelige programlancering. Hver billet giver en rabat på 40 kr. Det er op til det enkelte teater, om det vil være med i ordningen.

FESTIVALARMBÅND
CPH STAGE har lavet et festivalarmbånd, som de deltagende teatre på festivalen automatisk deltager i. Armbåndet koster 300 kr. og kan købes via cphstage.dk.

Når man køber en billet til et festivalarmbånd, modtager man en billet, som skal byttes til et armbånd. Armbåndet gælder herefter som et frikort til alle CPH STAGE-forestillinger, som ikke er udsolgte, ved fremmøde på dagen. Man bliver ved købet automatisk tilmeldt festivalens nyhedsmail og modtager under festivalen dagligt information om, hvilke forestillinger der endnu ikke er udsolgte. Ønsker du som teater/gruppe at lægge billetter til side til en forestilling til armbåndsholderne, skal du sende en mail til signe@cphstage.com senest kl 9.30 om formiddagen på dagen for forestillingen. Så vil det indgå i den daglige mail, der bliver sendt ud.

Indtægten fra festivalarmbåndet fordeles mellem teatrene, og regnes ud fra antallet af ”solgte” festivalarmbånd billetter, udløst til de enkelte forestillinger, samt ud fra en fordelingsnøgle, der tager højde for den oprindelige løssalgsbilletpris. Teatrene er garanteret en refusion på 15 % af løssalgsbilletprisen.

MÆNGDERABATTER
Festivalen gennemfører en række firma-, organisations – og mediesamarbejder for at styrke synligheden af festivalen og salget af forestillingsbilletter, hvor samarbejdspartneren får tilbudt rabat på udvalgte forestillinger under festivalen. Billetterne (fra 125 kr. og op) vil blive solgt med en reduktion svarende til voksen grupperabat (40 kr. rabat per billet). Som udgangspunkt regner vi med, at alle deltagende forestillinger og teatre er omfattet. Hvis I ikke ønsker at indgå i disse samarbejder, bedes i meddele dette til festivalen. Skriv til signe@cphstage.com.

FRIBILLETTER
Festivalen har en række VIPs, som får personlige kampagnekoder, der udløser fribilletter til forestillinger under festivalen.

Disse kampagnekoder er en særlig service til tre faggrupper, som I må forventes gerne at ville vise jeres forestillinger til. Det gælder presse, internationale gæster og støttegivere. Hvis du som deltagende teater eller gruppe har udfordringer eller særlige behov i forhold til dette, bedes I meddele dette til festivalen. Skriv til signe@cphstage.com.

Internationale VIPs
CPH STAGE laver hvert år et målrettet internationalt arbejde for at fremvise dansk teater til internationale presenters. De ca. 45 personer modtager en kampagnekode, der giver adgang til 1 gratis billet pr. forestilling under festivalen.

Danske VIPs
Derudover opretter vi en stærkt begrænset VIP-liste for politikere, støttegivere og festivalsekretariatet. Personer på denne liste får en VIP-kode, der giver 2 gratis billetter til hver forestilling under festivalen.

Presse VIPs
I samarbejde med Have Kommunikation udarbejder vi en begrænset liste over relevante anmeldere og pressefolk, som får tildelt en kode, der giver 2 gratis billetter til hver forestilling under festivalen. Anmelderne kan derefter selv gå ind og booke billetter via billetportalen. De deltagende teatre vil derfor ikke direkte blive adviseret om, at en anmelder har booket billet til en given forestilling, men det vil fremgå af statcentrets kundeliste til forestillingen.