Brancheprogram

I forbindelse med CPH STAGE 2021 præsenterer vi igen i år et brancheprogram med faglige arrangementer, talks, workshops og sociale sammenkomster, der fordeler sig over hele festivalperioden. Dette er muligt på grund af det gode samarbejde med fagorganisationer, fonde, teatre og grupper – der hvert år melder ind med gode spændende arrangementer, der sammen med festivalens egne arrangementer, giver mulighed for inspiration, netværksopbygning og faglig sparring og udvekslingen mellem internationale gæster og den danske branche.

Fastlagte datoer på festivalen 2021 der løber fra d. 27.maj – 5. juni:

26. maj – Festivalens åbningsarrangement

28. maj – Dag for unge scenekunstnere

1. juni – Scenekunstens Årsmøde

2.-4. juni – CPH STAGE Internationale Dage – se mere her.

I år vil en del af festivalens arrangementer være hybrider mellem live og digitale formater, for at sikre en større robusthed for arrangementerne og give mulighed for deltagelse af så mange så muligt, på trods af mulige restriktioner.

Dette vil også afspejle sig i brancheprogrammet der i år i højere grad vil blive præsenteret digitalt, og kun trykkes i et mindre fysisk format.

Tilmelding af brancheevents:

Planlægger du eller din organisation et brancheevent i forbindelsen med festivalen så kan du tilmelde det via dette link.

Har du spørgsmål eller brug for sparring omkring dit brancheevent, så kontakt festivalproducent Sarah Sarina Rommedahl på 22376047 eller sarah@cphstage.com.

Deadline for tilmelding af arrangementer til brancheprogrammet er den 27. februar 2020.CPH STAGE 2021

København og Frederiksberg 10:00