Nyheder / 16. april 2020

CPH STAGE 2020 ER AFLYST

Kære deltagere på CPH STAGE

Da der ikke er udsigter til, at det bliver muligt at mødes i større forsamlinger på festivaltidspunktet, ser Fonden CPH STAGE sig nødsaget til at aflyse CPH STAGE 2020. Men vi afholder en online udgave af nogle af brancheaktiviteterne og de internationale dage.

Vi havde glædet os til igen i år at skulle præsentere en masse scenekunst og skabe møder mellem teatret og publikum. I har knoklet for at have originale, relevante og kunstnerisk fornyende scenekunst klar til programmet, og vi er selvfølgelig meget kede af at måtte aflyse. Vi har ventet til det sidste og krydset fingre for, at forandringer i situationen ville gøre det ansvarligt at afholde festivalen, men må konstatere, at det ikke bliver sådan. 

Vi har gjort alle arrangementer usynlige på vores hjemmeside, men I skal også aflyse arrangementet i Tereba og hos Billetten A/S, hvis I bruger dem som billetoperatører.  Nogen vil have prøvet det før, for andre vil det måske kræve lidt hjælp. Vi har lagt en guide på hjemmesiden: https://www.cphstage.dk/branche/aflysning/

Mange af jer er allerede i fuld gang med at skabe nye måder at møde publikum på. Det vil vi gerne bakke op om. Vi vil fortsat arbejde på at vise scenekunstens kreativitet og relevans over for publikum, så har I corona-forsvarlige teateroplevelser, som vi kan hjælpe jer med at synliggøre, så send en mail til kommunikation@cphstage.com. Vi fortsætter kommunikationen med publikum via nyhedsmail, Facebook og Instagram.

CPH STAGEs Internationale dage er den eneste internationale platform i Danmark for voksenteater. Det forpligter. Derfor går vi nu sammen med vores samarbejdspartnere, internationale kollegaer og støttegivere om at skabe den online udgave af festivalens brancheaktiviteter og internationale indsats. Vi melder mere ud om det konkrete indhold så snart, vi har det på plads. Spørgsmål om de internationale dage kan rettes til karen@cphstage.com, har I spørgsmål til det danske brancheprogram kan de sendes til sarah@cphstage.com.

Vi glæder os til igen at kunne mødes i samme rum og til at kunne byde velkommen til CPH STAGE næste år den 27. maj – 5. juni 2021.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Med venlige hilsner,
CPH STAGE festivalteamet