Nyheder / 5. maj 2020

CPH STAGEs nationale og internationale brancheprogram

Kære kollega,  Som I ved, er CPH STAGE 2020 desværre aflyst for publikum, men vi kommer til at gennemføre en del af festivalens nationale og -internationale brancheprogram i virtuelle udgaver.
Som festival finder vi det vigtigt, at branchen stadig har et sted at mødes, uanset om dette kan lade sig gøre fysisk eller ej – og vi samler derfor vores kræfter om at udvikle vores forskellige formater, så vi fortsat kan dele inspiration og netværk.

CPH STAGEs Virtual International Days finder fortsat sted fra den 28. – 30 maj 2020, programmet bliver løbende opdateret og vil være at finde her. Sørg for at booke din billet nu.

Hold dig også opdateret på vores online brancheprogram, hvor programmet for CPH STAGEs, bæredygtighedsseminar: Staging Sustainability den 2. juni og Scenekunstens Årsmøde #4 den 3. juni løbende vil blive opdateret.

Har du selv et arrangment, du gerne vil have med i brancheprogrammet – der vil kunne gennemføres under de nuværende restriktioner, enten online eller i små grupper med god afstand –  så kontakt festivalens producent Sarah Sarina Rommedahl på sarah@cphstage.com.

Vi vil gerne hjælpe jer teaterfans med at finde frem til de scenekunstoplevelser, som vi kan mødes om og se sammen-hver-for-sig. Derfor har vi lavet en oversigt på cpstage.dk, som vi opdatere med tip og anbefalinger, ligesom på Instagram (@cphstage) og Facebook
Send en mail til kommunikation@cphstage.com, hvis I har noget på programmet. Vi fortsætter kommunikationen med publikum via nyhedsmail, Facebook og Instagram.

Vi glæder os til at ses sammen-hver-for sig!


Med venlige hilsner,
CPH STAGE festivalteamet