Nyheder / 21. januar 2021

Deadline for tilmelding er lige rundt om hjørnet

Trods en noget grå januar glæder vi os dagligt over de mange spændende forestillinger, som I tilmelder CPH STAGE 2021. Vi kan faktisk slet ikke vente med at dele det med publikum.

Fristen for at tilmelde sig festivalen er dog også lige rundt om hjørnet, nemlig den 3. februar. Har du endnu ikke fået det gjort, så er det nu!

Foruden tilmelding på hjemmesiden skal alle tilmeldte også have underskrevet kontrakt, indtastet i Tereba samt lagt materialer op i den dropbox mappe, I får tildelt ved tilmelding. Læs mere om, hvilke materialer og formater, der skal uploades HER.

Tilmeld din forestilling til festivalen HER

Vigtige datoer og deadlines
3. februar: Tilmelding til festivalen + indtastning i Tereba + aflevering af materialer til det trykte program
15. februar: Lancering af early bird
12. marts: Tilmelding af arrangementer til brancheprogram og til publikumseventprogram

Branche- og publikumseventprogram
CPH STAGE har igen i år et branche- og publikumseventprogram, og alle er velkomne til at byde ind med et arrangement. Du tilmelder dit brancheevent ved at udfylde denne formular. For publikumsevents, kontakt kommunikationsansvarlig Signe Demant Hansen på mail: signe@cphstage.com

Internationalt launch event
Den 3.-4. februar afholder vi det virtuelle launch event, hvor du kan høre mere om programmet for CPH STAGE’s internationale dage den 2. – 4. juni. Der vil også blive mulighed for at møde og netværke med internationale gæster. Læs mere om programmet for launch eventet HER.

Med venlige hilsner,
CPH STAGE festivalteamet