Nyheder / 10. maj 2021

Det nye festivalpas er sat i salgSå er billetsalget af det nye festivalpas i gang! Festivalpasset erstatter det tidligere branchekort og koster 300 kr. På den måde støtter du dine kollegaer i branchen, da de via passet får dækket en del af billettens pris.

Med et festivalpas får du:
– Gratis adgang til alle forestillinger på dagen, der spiller under CPH STAGE 2021, og som ikke er udsolgte
– En mail hver formiddag under festivalen med info om, hvilke forestillinger du kan sikre dig billetter til samme dag
– Muligheden for at være fleksibel: Tag chancen og mød op før forestillingsstart, og forhør dig i billetsalgetskontoret på spillestedet, om der er ledige pladser
– Andre fordele som f.eks. billige barpriser. Læs mere her.

At lave et festivalpas er en gammel drøm for festivalen – en drøm om en mere intens festivaloplevelse, hvor folk tager chancen og ser lidt af det hele. I år er det kun for branchen, men allerede fra næste år håber vi, at det kan blive noget, som også publikum kan få glæde af.
Se mere og køb billetter her

Billetsalget er i fuld gang til Scenekunstens Årsmøde

Det er stadig muligt at købe billetter til Scenekunstens Årsmøde enten i København, Odense, Aarhus eller Aalborg. Mødet er en mulighed for at mødes med dine lokale kollegaer til en hyggelig og inspirerende dag, hvor fokus vil være på, hvordan vi skaber en grøn fremtid for scenekunsten.
Når vi mødes vil vi med hjælp fra de dygtige forhuse holde styr på alles sikkerhed til eventet, så I deltagere kan slappe af og nyde dagen.
Læs mere om programmet

Vi glæder os til masser af inspiration og fejring!

Med venlige hilsner,
CPH STAGE festivalteamet