Nyheder / 4. januar 2022

Early bird deadline den 11. januar

Først og fremmest godt nytår! Festivalplanlægningen er i gang igen, og denne første uge af januar, skriver vi for at minde jer om en deadline, der er lige rundt om hjørnet.

Om en uge, den 11. januar, er der nemlig frist for at tilmelde sig CPH STAGE’s early bird kampagne. Kampagnen giver publikum mulighed for at købe billetter med 40 kr. rabat fra den 14.-28. februar. Du tilmelder dig early bird, når du udfylder tilmeldingsformularen i Eventotron. For at være en del af early bird skal du desuden underskrive kontrakt samt udfylde produktion, arrangement og programmodul i Tereba. 

HUSK DEADLINE FOR TILMELDING
Tilmeldingen til festivalen i 2022 er som bekendt åben, og deadline er den 3. februar. Vores erfaring siger, at det kan være godt at komme i gang i god tid, i tilfælde af evt. spørgsmål eller systemer der driller. Du kan læse mere om tilmeldingsproceduren her.

TEREBA WORKSHOP PÅ TORSDAG
Knirke fra Scenit afholder på torsdag den 6. januar kl. 10.00 online workshop i Tereba, hvor du har mulighed for at få en gennemgang af systemet og få svar på alle dine spørgsmål. Ønsker du at deltage, skal du skrive til Knirke på kc@scenit.dk, så sender hun et link.