Nyheder / 27. maj 2021

Festivalen er åbnet, og vi glæder os til at se jer!

I går åbnede vi festivalen med et intimt arrangement på Sort/Hvid, hvor Kulturminister Joy Mogensen og festivaldirektør Morten Krogh holdt taler, og kunstnerkollektivet God Squad blæste os omkuld med deres forestilling 1984: Back To No Future.
Vi glæder os over, at festivalen er i gang, og at vi de næste 10 dage bliver fyldt med fantastiske forestillinger og spændende arrangementer.

Det er stadig muligt at købe billet til Scenekunstens Årsmøde på Edison i København og online
Deadline for køb af billet til arrangementet i København er forlænget til i morgen fredag den 28. maj kl. 12:00.
Det er også fortsat muligt at købe billetter til onlinedeltagelsen, hvilket man kan gøre helt frem til mandag den 31. maj kl. 12:00.
I København kan du bl.a. opleve Daniel Flendt Dreesen fra festivalen Tomorrow, der i eftermiddagsprogrammet vil fortælle om festivalens vision for at skabe bæredygtig adfærd i hele samfundet.
Vi glæder os til en dag fyldt med inspiration til grøn omstilling, internationalt arbejde og digitalisering.

Billetter til Scenekunstens Årsmøde

Ses vi til nogle af alle de spændende events?
Dagens brancheevents finder sted på Folketeatret, og der er desværre booket op. Dette gælder også for arrangementet En samtale om klassikeren, som er udsolgt. Husk coronapas og mundbind, hvis du skal deltage.

Det er dog stadig muligt at tilmelde sig XR Blackbox Symposium og Udviklingsplatformens branchebar. Tilmeldingsdeadline er i morgen – så skynd dig, hvis du vil med!
Man kan også stadig nå at deltage i netværksarrangementerne Meet and Greet med HIT den 3. juni, samt Glimt Amagers Åbningsfest den 4. juni, hvor vi opfordrer til, at man skriver en mail, så de er advaret om, at man kommer.
På festivalens sidste dag ses vi enten til Dag for unge scenekunstnere eller en Samtale om kunstnerisk udvikling. Deadline for tilmelding til begge events er forlænget til den 3. juni.
Til sidst skal det nævnes, at der er opdateringer på programmet til TRAVERS, så gå ind og se hvem der taler med hvem i de næsten daglige streamede samtaler fra deres camp: Confront the Future.

 
De Internationale dage begynder i næste uge
Mere end 100 internationale gæster deltager i CPH STAGEs Digitale Internationale dage den 1. – 4. juni – sammen med ca. 50 danskere. Skal du have én af de sidste pladser og høre inspirerende oplæg, se hvordan udvalgte kompagnier laver hver deres nye take på digital showcasing – med den kunstneriske essens i fokus samt møde både internationale og danske kollegaer? Så skynd dig at booke din billet.
Vi glæder os til et par skønne uger i jeres selskab!

Med venlige hilsner,
CPH STAGE festivalteamet