Nyheder / 22. maj 2021

Husk at tilmelde jer årets brancheevents


Nu er der mindre end en uge til festivalen åbner, og vi glæder os til at svælge i teater og events – og til at møde jer allesammen ude i byen og i det digitale rum.

FESTIVALARMBÅND
Det er fortsat muligt at købe det nye festivalarmbånd, som giver gratis adgang til alle forestillinger, der spiller under CPH STAGE 2021. Festivalpasset benyttes på selve dagen til forestillinger, der ikke er udsolgt. 
Vi kan dog allerede nu afsløre, at der allerede nu er allokeret billetter til festivalpasholdere.  Man er altså garanteret plads til flere af forestillingerne på festivalen.
 
Læs mere og køb det her

DEADLINE FOR TILMELDING TIL SCENEKUNSTENS ÅRSMØDE
Har du overvejet at deltage i dette års Scenekunstens Årsmøde, er det nu, du skal købe billet. Tilmeldingsdeadlinen nærmer sig og er allerede på tirsdag den 25. maj, hvis du vil deltage i det fysiske program.
Du kan opleve den prisbelønnede feminist og klimaaktivist, instruktøren Katie Mitchell fortælle om sit arbejde med at iscenesætte klimakrisen på den internationale scene med digitale virkemidler. Det glæder vi os meget til.
Derudover er der spændende oplæg i både Aarhus, Odense og Aalborg med interessante cases, ildsjæle og gode konkrete ideer til, hvordan man kommer videre med den bæredygtige omlægning af teaterbranchen og samfundet omkring den.
 
Billetter til Scenekunstens Årsmøde

HAR DU FÅET PROGRAMMET MED ÅRETS BRANCHEEVENTS?
Brancheprogrammet er ude, og der er masser af gode muligheder for at blive klogere og møde ens netværk. Men husk at tilmelde dig, da der på grund af coronarestriktioner er pladsbegrænsning til alle events.
Pladsbegrænsningen gælder blandt andet Statens Kunstfonds arrangement Nye veje med dans og koreografi i Danmark og Applaus’ Netværksmøde om publikumsservice, der begge finder sted på Folketeatret den 27. maj.
Du kan også få mere at vide om XR til et symposium den 30. maj eller måske få plads til Medlems- og producentmøde om TN og GO den 31. maj. Når du ikke at få plads til mødet, kan du stadig deltage i Udviklingsplatformens branchebar – hvor du forhåbentlig kan få en snak med dem, du bor langt fra i hverdagen.
Den 3. juni fortsætter det med netværksarrangementerne Meet and Greet med HIT og den 4. juni Glimt Amagers Åbningsfest.
På festivalens sidste dag kan du deltage i enten Dag for unge scenekunstnere eller en Samtale om kunstnerisk udvikling.
Derudover er der onlinearrangementer næsten dagligt med livestreamede samtaler fra TRAVERS.

Husk at tjekke hjemmesiden for ændringer i programmet.
 
Se brancheprogrammet her

VI LÆGGER SIDSTE HÅND PÅ CPH STAGEs INTERNATIONALE DAGE
Det internationale team arbejder på højtryk med at få de sidste ting på plads til de internationale dage, der finder sted online fra d. 1.-4. juni og fysisk fra d. 2.-4. juni.
Du kan bl.a. deltage i Programming and touring in a new reality med Wolfgang Hoffmann, fra det Berlinbaserede agentur Aurora Nova, og Reem Allam, fra D-CAF, Egyptens største multidiciplinære festival, på vores fysiske program.
På online programmet kan du høre mere om Shaping festivals in a new reality fra festivallederne på Holland Festival, Festival TransAmerique (FTA), Reykjavik Arts Festival og CPH STAGE.

Det er stadig muligt at sikre sig billet til enten det fysiske eller online program og udvide sit internationale og nationale netværk.
Se programmet og køb billet her

Vi glæder os til et par skønne uger i jeres selskab!

Med venlige hilsner,
CPH STAGE festivalteamet