Nyheder / 15. november 2017

Info- og dialogmøde om internationale dage på CPH STAGE 2018

Den 31. maj – 2. juni er der internationale dage på CPH STAGE 2018. De internationale dage på CPH STAGE er en fokuseret indsats på at præsentere dansk scenekunst, der har seriøse ambitioner om at turnere/agere internationalt, over for et internationalt publikum. Det er også her, du kan netværke og måske finde en kommende samarbejdspartner uden for Danmark.

Info- og dialogmøde om internationale dage
12. december kl. 11.00 – 13.00
Udviklingsplatformen for Scenekunst
Otto Busses vej 5A;
2450 Kbh SV.

På dette møde vil du få info om hvilket fagligt og socialt program, der vil være under CPH STAGE, hvilke strategier vi har for at frame dansk scenekunst i en international sammenhæng samt gode tips til, hvordan du som producent/scenekunstner kan bruge de internationale dage målrettet til at styrke dine internationale samarbejder.

Dagsorden:

 • Programskitse og strategi: International projekt manager Karen Toftegaard præsenterer en programskitse for de internationale dage på CPH STAGE 2018 og CPH STAGEs internationale vision
 • Erfaringsdeling – et par stykker, som tidligere har ageret på CPH STAGEs internationale dage med forestillinger, fortæller om deres erfaringer.
 • Let frokost med samtalerum
 • Faciliteret dialog om hvad der vil styrke de internationale dage
  1. for danske venues/teaterinstitutioner
  2. for danske producenter
  3. for danske scenekunstnere
  4. for internationale presenters
  5. for internationale kunstnere

Tilmeld dig senest den 8. december ved at skrive til karen@cphstage.com.

Billede: The Blind Poet af Needcompany