Nyheder / 20. december 2021

Glædelig jul og godt nytår fra CPH STAGE

En lille julehilsen herfra CPH STAGE, hvor vi om et par dage lukker og slukker for at gå på juleferie. Oven på regeringens udmelding i fredags forstår vi til fulde, at det – endnu engang – er en noget usikker måde at afslutte året på. Vi håber og tror dog på, at det inden længe ser lysere ud for kulturbranchen, og at vi igen kan mødes i teatret.

CPH STAGE fortsætter, som vi plejer. Det betyder derfor også, at vi løbende minder jer om vores forskellige deadlines og lanceringer frem til juni. Vi glæder os meget til at komme om på den anden side af den svære tid, for igen at kunne fejre scenekunsten sammen med jer alle til CPH STAGE 2022. 

TILMELDING TIL CPH STAGE
Tilmeldingen til festivalen i 2022 er som bekendt åben og deadline er den 3. februar. Vi opfordrer til, at man ikke venter alt for lang tid med at påbegynde sin tilmelding i tilfælde af evt. spørgsmål. Du kan læse mere om tilmeldingsproceduren her.

TEREBA WORKSHOP
Vi inviterer igen til Tereba workshop i den første uge af januar, hvor Knirke fra Scenit vil gennemgå alle dele af Tereba systemet, så det bliver nemt for jer at oprette jeres forestillinger. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Du tilmelder dig workshoppen ved at skrive til Knirke fra Scenit på kc@scenit.dk

CPH STAGE er tilbage den 3. januar.
Indtil da ønskes I alle en glædelig jul og et godt nytår.