Event

Åben Træning

under åben himmel

DATO 3. juni
TIDSPUNKT 9:30-11:00
STED TBC
BILLETPRIS 50 kr., kontanter og mobilpay.
SPROG Dansk & Engelsk

Åben Træning har kørt i over 20 år i København, og er del af en løbende praksis for mange kunstnere i det frie felt. PT træner vi på græs, max 10 personer og med god afstand. Kom forbi og vær med i anledning af CPH STAGEs branchedage. Husk tilmelding. Alle er velkomne!

Åben Træning er en dynamisk og kraftfuld træning henover gulv, ledsaget af musik. Alle kropsdele gennemarbejdes. Kondition, bevægelighed, koordination og balance styrkes. Bevidstheden om center, alignment, grounding, åndedræt samt tid og rum skærpes. Træningen afsluttes med 15 minutters stræk.

Åben Træning er blevet til i samspillet mellem vestlige danse-former og MB (den fysiske trænings del af butoh danseren Min Tanakas Body Weather arbejde).

Åben Træning ledes af et træningsfællesskab af 8 koreografer / dansere / performere, der med udgangspunkt i den fælles form hver giver deres fortolkning.

TILMELDING:
Du tilmelder dig ved at først at gå ind på vores kalender: http://opentraining.weebly.com/skema.html. Her finder du navnet på den træner, der kører den session du gerne vil deltage i, klik på navnet og trænerens telefon nummer kommer op.  TIDLIGST 1 uge og senest 1 time før sessionen, sender du en sms med dit ønske om at deltage. Det er først til mølle, og er der allerede fyldt op, kommer du på en vente liste. Og er du tilmeldt, men bliver forhindret i at komme, er det vigtigt at melde fra til træneren, så en anden deltager kan få din plads:).
Adressen på trænings stedet modtager du når træneren pr sms bekræfter din tilmelding.
Kom i vejr specifikt trænings tøj og gode træningssko.
Hvis vejret er helt elendigt aflyser vi pr sms senest 1 time før session start.

 

Vi glæder os til at møde dig i marken!

/Trænings fællesskabet ÅT

 

 

NB:

Vi træner alle:

Mandage 16-17.30

Onsdage 9.30-11

Fredage 16-17.30

Venue

TBC