Event

Åbningsforestilling

HOTEL PRO FORMA / CPH STAGE

Vi åbner CPH STAGE 2022 med københavnerpremieren på I krydset får de ny sofa af performancekunstens mestre Hotel Pro Forma. På en scene badet i lysende LED-stænger og til et ulmende lydlandskab folder historien om en datter og hendes mor sig langsomt ud.

Inden forestillingen byder CPH STAGE på festlige bobler og taler i foyeren for de inviterede gæster.

I KRYDSET FÅR DE NY SOFA
Hotel Pro Forma, Aalborg Teater

I krydset får de ny sofa er baseret på forfatter Helle Helles anmelderroste roman ‘de’ om en kvinde, der ser tilbage på sit liv som 16-årig. I flashbacks og brudstykker af hverdagsepisoder udfolder hendes mors terminale sygdomsforløb og hendes eget unge teenageliv sig. I forestillingen går en kvinde rundt i en scenografi af lysende LED-stænger opstillet som en enkel komposition. Hun genoplever sit liv i fragmenter, mens hun bevæger sig rundt i rummet. Hendes erindringer fremkaldes som tekst, lys, farver, billeder og lyde, og mindet om hendes og moderens liv fylder alt.

 

SPILLETIDER 1. juni kl. 20.00, (2. juni kl. 12.00 & 20.00, 3. – 4. juni kl. 22.00 og 6. – 11. juni kl. 20.00)
VENUE Aveny-T
BILLETPRIS 80-225 kr. (inkl. billetgebyr)
SPROG Dansk

INSTRUKTØR Kirsten Dehlholm MEDINSTRUKTØR: Marie Dahl DRAMATIKER: Helle Helle MEDVIRKENDE: Rosalinde Mynster LYS & VISUALS DESIGN: Mikkel Meyer, Vibeke Bertelsen og Frederik Hilmer Svanholm (Vertigo) KOMPONIST: Henryk Górecki LYDVÆRK: Kristian Hverring

 

 

Venue

Aveny-T
Frederiksberg Allé 102
1820 Frederiksberg