Event

STAGING SUSTAINABILITY

CPH STAGEs seminar om bæredygtig scenekunstproduktion

DATO 2. juni
TIDSPUNKT 13:00-16:30
STED Zoom webinar
BILLETPRIS Gratis
SPROG Dansk & Engelsk
TILMELDING via dette link

CPH STAGE vil med dette introducere inspirerende eksempler på hvordan man kan  producere scenekunst på en bæredygtig måde.

Vi præsenterer en række af de mest innovative løsninger inden for bæredygtig omstilling fra udlandet og i samarbejde med førende partnere i Danmark, leverer vi et spændende online seminar, som tilbyder konkrete ideer til fremgangsmåder og målsætninger.

PROGRAM
13:00 Velkomst ved CPH STAGE
13:10 Ben Todd, Arcola Theatre & Arcola Energy
–         Pause
13:55 Louise Allen, New Adventures
–         Pause
14:40 Jordnær Creative om CPH STAGE
15:10 Bæredygtig Scenekunst NU
15:15 Præsentation af “Guide til bæredygtig produktion”
16:10 Tak for i dag

MODERATOR Søren Stockholm fra Worldperfect

 

OPLÆGSHOLDERE

Ben Todd,  direktør for Arcola Theatre & Arcola Energy i London.

Arcola Theatre vandt i 2018 The Stages Sustainability Award for deres fortsatte arbejde med at gøre Arcola Theatre mere bæredygtigt. Arcola Energy er teatrets søster organisation, der arbejder med grøn energi, både på scenen og ude i andre sektorer.

Louise Allen fra New adventures i Surrey.

New Adventures har i samarbejde med Sadler’s Wells og Norwich Theatre Royal udviklet en ny model for miljømæssig bæredygtig turné og vandt i 2018  en Creative Green Pioneer Award.

Jacob Teglgaard og Christian Gade Bjerrum fra Bæredygtig Scenekunst NU

Bæredygtig Scenekunst NU er en nystiftet interesseorganisation, som har til hensigt at samle scenekunstbranchen i en fælles indsats for at nedsætte branchens Co2-aftryk.

Søren Stockholm partner i Worldperfect i Aarhus

Worldperfect er en bæredygtig rådgivningsvirksomhed, der blandt andet har vejledt Aarhus Teater og Svalegangen i deres bestræbelser på at blive mere bæredygtige. Worldperfect samarbejder med Bæredygtig Scenekunst NU, om kortlægning af de danske indsatser og har igennem deres arbejde et stort kendskab til hvad der sker bredt i kulturbranchen.

Josefine Madsen & Anne Ahn Lund partnere i Jordnær Creative

Jordnær Creative arbejder med Eco Management, primært i filmbranchen, men har de sidste 5 måneder assisteret CPH STAGE i vores arbejde med at blive en bæredygtig festival, og arbejder desuden tæt sammen med Bæredygtig Scenekunst NU. De vil på seminaret præsenterer resultaterne af deres undersøgelser af CPH STAGE.

 

Desværre har Jens Gottschau & Vivien Malzfeldt fra Hanseatisches Materialverwaltung i Hamburg meldt afbud til dagen. Forhåbentlig kan de fortælle om deres fantastisk sted en anden gang. HMW er en central for genbrug af scenografi og kostumer, der hvert år sparrer penge og andre ressourcer.

 

Arrangementet er støttet af:

Bikubenfonden

Venue

CPH STAGE