Event

Nye veje med dans og koreografi i Danmark

Statens Kunstfond

DATO Torsdag den 27. maj  
TIDSPUNKT 13:00-15:00 
STED Folketeatret 
BILLETPRIS Gratis, men kræver tilmelding

Danse- og koreografifeltet har i samarbejde med Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst udarbejdet fem nye pejlemærker for de særlige muligheder og nye veje, dans og koreografi kan åbne for på tværs af brancher og organisationer.

Pejlemærkerne har titlen “Udvikling af Danseøkologien i Danmark” og udgør en strategi for, hvordan dans kan komme ind forskellige steder i vores samfund i endnu højere grad end nu. Dans kan noget særligt i forhold til udvikling og bevidsthed, og dans rører os på en speciel måde, og det skal spredes længere ud til børn og unge og voksne. Arbejdet med dette har fokus på at styrke de kræfter, der allerede er i spil i feltet og på samarbejde med andre brancher, med teatre på tværs af landet, med kulturskoler, med kommunerne og regionerne. Det skal sprede sig som et net og på den måde hænge sammen, og derfor kalder vi det Danseøkologien i Danmark.  

Efter præsentationen byder vi på en forfriskning og lidt tid til at netværke. 

TILMELDING dig på musc@slks.dk senest den 26. maj kl. 9.00. Skriv om du deltager fysisk eller virtuelt (link tilsendes den 26. maj). 

Venue

Nørregade 39
1165 København K