Event

AFLYST: Provokation i det danske scenekunstlandskab – hvordan og hvorfor?

VILDSKUD & CPH STAGE

Scenekunst skal gerne bevæge dig, gerne berøre dig – og måske endda provokere dig? Men hvilket ansvar har man som scenekunstner på den anden side, når man griber om tabuiserede såvel som følsomme emner – og har man som afsender et ansvar i denne mulige provokation?

Denne CPH STAGEs Dag for Unge Scenekunstnere bliver et arrangement, hvor vi dykker ned i disse spørgsmål. Hvordan forholder man sig til tabuiserede emner og provokation, når man som nyt stjernefrø begiver sig ud i det farverige teaterlandskab? Vi hiver en flok garvede scenekunstnere ind til en snak og efterfølgende workshop for at se på hvilke problemstillinger og betragtninger, man eksempelvis kan støde på i den kunstneriske proces. Lige fra det øjeblik man forelsker sig i et emne til tæppet går fra på premieren.

Panelet består af Olaf Højgaard, Marianne Søndergaard og Jokum Rohde.
Panelet vil blive modereret af lektor v. Københavns Universitet, Clara Marie Tange, som også vil faciliterer eftermiddagens workshop.

Deltager man i arrangementet er det muligt at tilkøbe rabatbillet til “Mit arbejde”, der vises på Husets Teater kl. 16:00.

Billetter kan købes på dette link.

 

DATO 4. juni kl. 11:30 til 15:00
VENUE Aveny-T
BILLETINFO 75 kr.
SPROG Dansk

 

Dagen er arrangeret i samarbejde mellem:

 

Venue

Aveny-T
Frederiksberg Allé 102
1860 Frederiksberg