Event

/UNG DAG

CPH STAGE, HAUT OG DANSEKAPELLET

CPH STAGE, HAUT og DANSEKAPELLET inviterer til en dag for unge scenekunstnere, -kommunikatører og -interesserede med fokus på kunstnerisk undersøgelse, erfaringsdeling og projektudvikling.

Vi begynder dagen på HAUT og tager udgangspunkt i deres arbejde med residencies, med fokus på friheden til kunstnerisk udvikling og scenekunstneriske undersøgelser.

Anden del af dagen foregår i Dansekapellet, med uddrag af forestillingen V.O.M.P. – Vanity Of Modern Panic, oplæg fra unge koreografer om deres produktionserfaringer i begyndelsen af deres professionelle virke. Desuden arrangerer de to teatre workshops om projektudvikling med forskellige fokus.

Arrangementet er for dig, der er studerende eller står i begyndelsen af din professionelle karriere inden for scenekunst.

 

PROGRAM
9:00 – 10:00 Morgenmad i festivalcentrum på Kvægtorvet v. CPH STAGE.

10:00 – 11:00 Præsentation af HAUT og oplæg ved kollektivet HØRT og instruktør Liv Helm, der har deltaget i HAUT’s recidencyprogram “Eksil”. De fortæller om frie kunstneriske undersøgelser og om, hvordan disse kan bruges i en videre projektudviklingsproces. HAUT bidrager med indblik i hvordan man kan bruge residencies som en del af sit udviklingsarbejde.

11:00 – 12:00 Debat om de muligheder som erfaringsudveksling giver, og hvordan man kan udvikle scenekunst på tværs af hele landet.

12:00 – 13:00 Transport og frokost.

13:00 – 13:15 Præsentation af Dansekapellet.

13:15 – 14:15 Uddrag af forestillingen V.O.M.P. – Vanity Of Modern Panic. Derefter oplæg og Q&A ved koreograferne Christine Seierstad og Gunilla Lind om idé-udvikling, ansøgningsfase, produktionserfaringer o.l.

14:15 – 15:30 Workshop: Få din projektidé ud i verden. Om fondsansøgning, partnerskab og PR-strategi med udgangspunkt i dit eget projekt eller en kunstneriske case v. Mikkel Søndergaard fra Dansekapellet.

15:30 – 16:30 Kaffe og networking.

 

PRIS 50 kr. (frokost inkluderet)

TILMELDING Senest d. 1. juni på cphstage-ungdag.eventbrite.com

Venue

Festivalcentrum, Halmtorvet 11, 1700 København V