Nyheder / 22. april 2021

Ny branchepris og åbning af billetsalg til Scenekunstens Årsmøde

Vi glæder os over, at genåbningen er i gang og ser frem til offentliggørelsen af retningslinjerne for teatrene.
På CPH STAGE er vi glade for den fortsatte opbakning fra jer allesammen – vi glæder os til at vi igen kan opleve fællesskabet i teaterrummet med jer og publikum.

Ny Årets Reumer pris: Brancheprisen – Årets Teater
For første gang kan scenekunstbranchen være med til, at indstille og vælge prismodtageren til en Årets Reumert-pris. Det sker med den nye pris Brancheprisen – Årets Teater, og det er nu kandidater til de tre nomineringspladser skal indstilles. Prisen gives til et professionelt teater, en gruppe eller et scenekunstkompagni, som branchens aktører vurderer, har gjort sig særligt bemærket inden for den pågældende Reumert-sæson. Læs mere om hvordan du indstiller via Iscene.dk og skynd dig at stem – afstemningen er åben indtil mandag den 26. maj kl. 18:00.
Vi håber at I vil fejre jer selv og hinanden med os den 6. juni på Odeon i Odense.

Scenekunstens Årsmøde finder sted i hele landet
Vi er glade for at kunne åbne for billetsalget til Scenekunstens Årsmøde, der i år finder sted både i København, Odense, Aarhus, Aalborg og selvfølgelig også online.
Det endelige program er ved at falde på plads og det bliver et program, der forhåbentlig både vil inspirere og lægge op til debat, når vi stiller os selv spørgsmålene: Hvordan skaber vi en grøn fremtid for scenekunsten i en digitaliseret og international branche? Og hvad er det som kunsten kan bidrage med til debatten om klimakrisen? Læs mere og køb billetter via branchesitet.

Husk at sikre dig en billet til CPH STAGEs internationale dage
Både det fysiske- og det digitale program til de internationale dage tager form. De finder sted parallelt fra den 1.-4. juni på vores onlineplatform #NeverNotConnected og fysisk i København. Har du husket at sikre dig en billet til det digitale og/eller fysiske internationale program? Se mere påhttps://www.cphstage.dk/en/cph-stages-international-2021/


Vi glæder os til masser af inspiration og fejring!

Med venlige hilsner,
CPH STAGE festivalteamet