Nyheder / 25. marts 2021

Ny dato for lancering af det trykte program

Vi glæder os over genåbningsplanerne, som lader vores branche slå dørene op for publikum i begyndelsen af maj. Vi forventer at lancere vores trykte program til det forventningsfulde publikum på teatrenes genåbningsdag den 6. maj – og vi glæder os rigtig meget til at dele festdagen med jer.

Restriktioner og ændringer
Som alle andre afventer vi, hvilke restriktioner der vil være gældende, når vi åbner. Vi er håbefulde og arbejder fortsat på, at vores arrangementer kan gennemføres uden alt for store ændringer, men der er selvfølgelig mange ubekendte – også for jer. Derfor vil vi meget gerne høre fra jer, hvis der f.eks. er væsentlige ændringer i jeres produktion eller en nedre grænse for, hvor få publikummer I kan spille for, eller andre faktorer der spiller ind i forhold til jeres deltagelse på festivalen. Det er vigtigt, at I kontakter festivaldirektør Morten Krogh, mk@cphstage.com, så vi kan nå at få eventuelle ændringer med, inden vi sender programmet til tryk i slutningen af april.

Tak for jeres tilmeldinger af branche- og publikumsevents
Begge programmer er nu ved at falde på plads, fyldt med spændende events både for publikum og branche. Vi kommer forhåbentlig til at mødes til premierefester, samtaler om klimakrisens betydning for vores branche, forfattermøder og netværksarrangementer. Det hele bliver offentliggjort løbende over den næste måneds tid på vores hjemmeside.

Annoncer i det trykte program
Der er stadig ganske få helsides annoncepladser ledige i det trykte program, hvorfor vi forlænger fristen for at booke til den 6. april. Branchepris er i år 5000 kr. Annoncer bookes ved at sende en mail til: signe@cphstage.com. Læs mere om specs her.

Vil du invitere internationale gæster til CPH STAGE?
Efter udmeldingerne om genåbningen af teatrene er vi nu klar til at åbne op for invitationsprogrammet på CPH STAGE’s International Days.
I år bliver det både et digitalt program og et in-person program. Der er meget begrænsede pladser på det fysiske in-person program i København, hvorfor det i år er endnu vigtigere end normalt at kontakte international producent Karen Toftegaard, karen@cphstage.com, hvis du ønsker at invitere gæster til din forestilling i et samarbejde med CPH STAGE.
Book din egen plads og se mere om CPH STAGE’s Visitors Programme her.

Vi glæder os til at mødes i teatret snart.
Rigtig god påske!

Med venlige hilsner,
CPH STAGE festivalteamet