Nyheder / 11. april 2022

Open calls og Scenekunstens Årsmøde

Så er der to måneder til festivalstart, og vi glæder os til at se jer på teatrene og til vores mange brancheevents. Vi har netop åbnet op for et nyt open call til De Internationale Dage, ligesom du nu kan tilmelde dig Scenekunstens Årsmøde. Læs med her. 

OPEN CALL FOR NYE KUNSTNERE OG PRODUCENTER
Vi har netop åbnet op for et nyt Open Call til CPH STAGE’s Internationale Dage 8. – 10. juni på Aveny-T. Vi ved, det har været nogle svære år – især for de kunstnere og producenter, som er i begyndelsen af deres scenekunstarbejdsliv. Derfor vil vi gerne invitere seks kunstnere/producenter til at deltage på De Internationale Dage i et støtteprogram. Læs mere her.

SCENEKUNSTENS ÅRSMØDE: SÆT X I KALENDEREN OG TILMELD DIG
Nu er det muligt at tilmelde sig Scenekunstens Årsmøde, som i år kommer til at handle om scenekunstens kredsløb og branchens mange samspillende aktører. Vi sætter fokus på scenekunstens arbejdsmarked, rammer, samarbejde, arbejdsvilkår og talentudvikling. Der er mange veje ind i den dagsorden, men en af de vigtigste er at sikre, at vi som branche kan befrugte hinanden bedst muligt. Læs mere og tilmeld dig her

OPEN CALL TIL KURATERET LINJE ’23 OG ’24
CPH STAGE åbner allerede her i foråret for et Open Call, hvor man kan blive udvalgt til kuratering til festivalerne i både 2023 og 2024. Vi håber, at dette vil imødekomme de teatre og grupper, der har brug for en længere planlægningshorisont. Det vil også blive muligt at søge om transportstøtte (transport og ophold) til forestillinger, man ønsker at præsentere på festivalen i 2023 og 2024. Der vil komme mere info i næste branchemail.

Med venlige hilsner,
CPH STAGE