Nyheder / 9. september 2020

Oplæg ved Ben Todd fra Arcola Theatre & Energy kan nu streames her og på youtube

Dette er et uddrag fra CPH STAGEs seminar om bæredygtig scenekunstproduktion: STAGING SUSTAINABILITY, der fandt sted som en del af festivalens virtuelle branchedage.

CPH STAGE introducerede på dette webinar d. 2. juni 2020 inspirerende eksempler på hvordan man kan producere scenekunst på en bæredygtig måde. Vi præsenterer en række af de mest innovative løsninger inden for bæredygtig omstilling fra udlandet og her er det første uddrag fra seminaret, nemlig oplægget ved Ben Todd, direktør for Arcola Theatre & Arcola Energy i London.

  • Arcola Theatre vandt i 2018 The Stages Sustainability Award for deres fortsatte arbejde med at gøre Arcola Theatre mere bæredygtigt. Arcola Energy er teatrets søster organisation, der arbejder med grøn energi, både på scenen og ude i andre sektorer.

Moderator på dagen var Søren Stockholm partner i Worldperfect i Aarhus.

  • Worldperfect er en bæredygtig rådgivningsvirksomhed, der blandt andet har vejledt Aarhus Teater og Svalegangen i deres bestræbelser på at blive mere bæredygtige. Worldperfect samarbejder med Bæredygtig Scenekunst NU, om kortlægning af de danske indsatser og har igennem deres arbejde et stort kendskab til hvad der sker bredt i kulturbranchen.