Publikums- og brancheevents

CPH STAGE laver hvert år en række events under festivalen til både publikum og branche. Har man selv et enten publikums- eller brancheevent som man ønsker at gøre til en del af festivalprogrammet, kan man tilmelde det ved at skrive en mail.

Vi håber, at vi i fællesskab kan skabe arrangementer, som bidrager til den gode festivalstemning, den interessante samtale samt den sociale sammenhængskraft på festivalen.


PUBLIKUMSEVENTS

På CPH STAGE 2023 præsenterer vi igen et eventprogram for publikum med koncerter, foredrag, introduktioner, fester og talks.

Publikumsevents kommer i både det online forestillingsprogram samt i det trykte program og vi håber, at I har lyst til at bidrage med arrangementer, som vil tilføje noget til jeres forestillinger og være en særlig oplevelse for publikum.

For at komme med i eventprogrammet til publikum, skal man skrive til CPH STAGE’s kommunikationsansvarlige Signe Demant på signe@cphstage.com.

Til programmet skal vi bruge en programtekst af max 500 anslag. Og selvfølgelig dato, tid, sted og hvordan man tilmelder sig. CPH STAGE forbeholder sig retten til at redigere i teksterne.

Derudover skal man sende et foto. Foto skal være i trykkvalitet min. 300 dpi og 800 pixels på den længste led og uploades som jpg eller tiff. Forestillingsnavn og fotocredit skal fremgå af filnavnet. Billederne må ikke indeholde tekst.

Deadline for tilmelding bliver offentliggjort i begyndelsen af 2023.


BRANCHEEVENTS

Vi udgiver igen i år et brancheprogram med faglige arrangementer, talks, workshops og sociale sammenkomster, der giver mulighed for inspiration, netværksopbygning og faglig sparring samt udvekslingen mellem internationale gæster og den danske branche.

Programmet skifter i år format, så det bliver mere bæredygtigt, men der udgives fortsat et trykt program, som giver et overblik over alle de spændende arrangementer, som I, som branchefolk, kan få lov at deltage i.

Har du et brancheevent, som du ønsker at arrangere under dette års festival eller ønsker at spare omkring, så skriv til festivalproducent Sarah Rommedahl, sarah@cphstage.com.

l det printede program skal vi bruge en programtekst af max 500 anslag samt selvfølgelig dato, tid, sted og hvordan man tilmelder sig. Det er muligt at få en længere tekst på hjemmesiden. CPH STAGE forbeholder sig retten til at redigere i teksterne.

Derudover skal man sende et foto. Foto skal være i trykkvalitet min. 300 dpi og 800 pixels på den længste led og uploades som jpg eller tiff. I skal også sende et logo. Forestillingsnavn og fotocredit skal fremgå af filnavnet. Billederne må ikke indeholde tekst.

Deadline for tilmelding bliver offentliggjort i begyndelsen af 2023.