Billetter og rabatter

De deltagende teatre og grupper får alle indtægter fra billetter, og fastsætter selv billetpris på deres arrangementer. Forestillinger til festivalen oprettes til salg via Tereba, som videresender data til Billetten A/S, der er billetoperatør og til festivalens billetportal. Desuden kommer forestillingerne automatisk til salg på portalen Teaterbilletter.dk , som kan håndtere gratisbilletter – med og uden reservation.

Arrangør har adgang til Billettens Statcenter, nye brugere vil modtage en mail med link og adgangskode i forbindelse med oprettelsen. Billetten A/S afregner klikafgift i forbindelse med afregningen af det totale salg.

Billethåndtering til gratis forestillinger er uden klikafgift. Ved gratisbilletter til forestillinger med billetsalg opkræves der klikafgift.

Ved spørgsmål til TEREBA kontakt Tereba-support via tlf: 35 24 01 00
Ved spørgsmål til Billetten kontakt via tlf.: 75 54 20 81

Vi anbefaler, at man holder billetprisen forholdsvis lav. Sidste år lå billetprisen på forestillinger typisk mellem 70 og 200 kr.

 

RABATSAMARBEJDER & RABATKODER
Overordnet vælger teatre og grupper selv, hvilke rabatter der udbydes under festivalen.
Af formidlingsmæssige grunde vil vi dog opfordre til så vidt muligt at benytte de rabatstrukturer (ung, ung gruppe, voksengrupper), som normalt benyttes på jeres spillested.

Vi fortsætter og videreudvikler følgende billetområder:

1) Mængde-rabat: Vi ser også på mulighederne for publikumrabatter i forbindelse med køb af billetter til flere forestillinger under festivalen.

Festivalen gennemfører en række billetsamarbejder hvor udvalgte virksomheder m.m. får tilbudt rabat på forestillinger under festivalen. Disse samarbejder omfatter prisgruppe A, B og C (fra 125 kr. og op), billetterne vil blive solgt med en reduktion svarende til voksen grupperabat (40 kr’s rabat per billet). Som udgangspunkt regner vi med at alle deltagende forestillinger og teatre er omfattet af disse samarbejder. Hvis I ikke ønsker at jeres produktion indgår i disse samarbejder bedes i meddele dette til festivalen. Skriv til kommunikation@cphstage.com.

2) Rabatkoder til støttegivere og internationale gæster
Festivalen laver særlige branchekort til VIP og  Internationale Presenters., som kan fremvises sammen med gratisbilletterne.  Det er op til teatrene at tjekke billetkategori og branchekort ved billetkontrol før forestillingen.

Disse kampagnekoder er en særlig service til tre faggrupper som alle deltagende teatre og grupper på festivalen må forventes gerne vil vise deres forestillinger til, nemlig presse,  internationale gæster og støttegivere. Hvis du som deltagende teater eller gruppe har udfordringer eller særlige behov i forhold til dette, hører vi gerne fra dig.

Internationale presenters-liste: CPH STAGE laver hvert år et målrettet internationalt arbejde, som bl.a. indbefatter et omfattende invitationssamarbejde og et  internationalt besøgsprogram.  Vi opretter en liste over de internationale presenters ( ca. 45 personer), som modtager en kampagnekode, der giver adgang til 1 gratis billet pr. forestilling under festivalen.

VIP-liste: Derudover oprettet vi en stærkt begrænset VIP-liste  for politikere, støttegivere og  festivalsekretariatet. Personer på denne liste vil blive tilbudt at modtage en VIP-kode , der  giver 2 gratis billetter til hver forestilling under festivalen.

3) Pressekreditering til festivalen: således at pressefolk har mulighed for selv at booke gratisbilletter til forestillinger under festivalen.

Presse-liste: I samarbejde med Have Kommunikation udarbejder vi en  begrænset liste over relevante anmeldere og pressefolk, som vil få tildelt et pressekort og en presse-kode, der giver 2 gratis billetter til hver forestilling under festivalen. Anmelderne kan derefter selv gå ind og booke billetter via billetportalen. De deltagende teatre vil derfor ikke direkte blive adviseret om at en anmelder har booket billet til en given forestilling, men det vil fremgå af statcentrets kundeliste til forestillingen.

 

BRANCHEKORT FOR DELTAGERE PÅ CPH STAGE
Som et særligt initiativ rettet med alle deltagere på årets festival laver vi hvert år et branchekort. Kortet giver (efter aftale med de deltagende teatre og grupper) adgang til ikke solgte billetter i døren, ligesom  at kortet kan udløse andre fordele som f.eks. billige barpriser.
De rabatter, der gives, er helt op til de deltagende teatre og grupper og bliver annonceret på www.cphstage.dk/branche

Deltagende på årets festival kan bestille branchekort ved at skrive en mail til kommuikation@cphstage.com.

Bestilte branchekort kan afhentes i festivalcentrum fra og med åbningsdagen.