Nyheder / 2. marts 2020

Reminder om eventtilmelding og varsel om programlancering

Kære kollega, 

Dette er en venlig reminder om, at der nu er deadline for events, der får omtale i det trykte program. Skriv til festivalproducer Sarah Rommedahl om brancheevents og kommunikationschef Katrina Schelin om de events, der henvender sig til publikum. 

Hvis du gerne vil sikre dig billetter med early bird rabat, skal du gøre det senest torsdag. Vi har været glade for at kunne give de 12 forestillinger og festivalens den ekstra synlighed, som kampagnen har givet mulighed for. Her er oversigt over forestillingerne. CORPO SURREAL sprang til i sidste øjeblik, så du kan nu også sikre dig billetter til dette Sew Flunk Fury Wits seneste internationale samarbejde.  

Lanceringen af online programmet starter på mandag den 2. marts. I kan snige jer til at kigge med på hjemmesiden allerede på fredag den 28. februar – har du en forestilling med på festivalen giver det dig mulighed for at sikre, at du har fanget alle fejl (hvilket du selvfølgelig har!), inden hele kultur-Danmark ser med. 

ANNONCER I DET TRYKTE PROGRAM
Det er igen i år muligt at købe helsides annonceplads i det trykte program. Branchepris: 8.000 kr. Da der kun er plads til et begrænset antal, går de efter først-til-mølle-princippet. Book annonce ved at sende en mail til kommunikation@cphstage.dk.

Med venlige hilsner,
CPH STAGE festivalteamet