Retningslinjer for materiale til trykt festivalprogram

Som afslutning på indtastningen i TEREBA skal I levere den tekst og det foto, som skal bruges i det trykte program.

Derudover vil vi gerne bede jer om at uploade flere fotos i trykkvalitet via det Dropbox link, som I automatisk har modtaget ved tilmeldingen. Vi vælger fotos til vores markedsføringsmaterialer og udvælger pressestills mellem de uploadede fotos.

For at få forestillingen med i det trykte program skal materialerne være uploadet senest den 3. februar.

Forestillingsfotos

Minimum et og gerne flere fotos fra den tilmeldte forestilling. Foto skal være i trykkvalitet min. 300 dpi og 800 pixels på den længste led og uploades som jpg eller tiff.

Forestillingsnavn og fotocredit skal fremgå af filnavnet.

Billederne må ikke indeholde tekst.

Forestillingsbeskrivelser (DK/UK)

Dansk forestillingsbeskrivelse: 500 antal anslag inkl. ml.rum.
Engelsk forestillingsbeskrivelse: 150 antal anslag inkl. ml.rum.

Rettigheder og retningslinjer

De deltagende teatre og grupper er selv ansvarlige for, at standarder og rettigheder overholdes, herunder at al materiale er godkendt til promotionbrug.

Det er ikke alle forestillinger og arrangementer, der kan præsenteres med billede i det trykte program. Udvælgelsen af billeder foretages af CPH STAGE.

Vi forbeholder os retten til at udvælge blandt og beskære/tilpasse de indsendte billeder efter behov. Ligesom vi forbeholder os retten til at redigere i teksten, hvis behov. Redigerede tekster sendes inden tryk til godkendelse hos arrangøren.

Hvis billeder og logoer ikke lever op til specifikationerne, vil de ikke kunne indgå i festivalens promotion materialer. Har I ikke adgang til de påkrævede materialer, så giv os venligst besked om dette.