Rettigheder og retningslinjer

De deltagende teatre og grupper er selv ansvarlige for, at standarder og rettigheder overholdes, herunder at alt materiale er godkendt til promotionbrug.

Det er ikke alle forestillinger og arrangementer, der kan præsenteres med billede i det trykte program eller de øvrige marketingsmaterialer. Udvælgelsen af billederne foretages af CPH STAGE i tæt samarbejde med vores grafiker.

Vi forbeholder os retten til at udvælge blandt og beskære/tilpasse de indsendte billeder efter behov. Ligesom vi forbeholder os retten til at redigere i forestillingsteksterne til det trykte program.

Hvis billeder og logoer ikke lever op til specifikationerne, vil de ikke kunne indgå i festivalens promotion materialer. Har I ikke adgang til de påkrævede materialer, så giv os venligst besked om dette. Ved brug af billederne vil fotografen blive krediteret, så vidt det er muligt (en undtagelse herfra kan dog være på meget små billeder eller kollager). Indsendte billeder kan indgå både i det trykte program og på hjemmesiden, samt på Facebook, i annoncer og outdoorkampagner i forbindelse med promoveringen af festivalen.