Sådan tilmelder du dig CPH STAGE

TILMELDINGEN TIL CPH STAGE 2022 ER LUKKET.

Nåede du ikke at tilmelde din forestilling, så kontakt festivalen kommunikationsansvarlige Signe Demant på signe@cphstage.com

TILMELDINGSPROCEDUREN:

Når du tilmelder dig CPH STAGE, skal du udfylde en tilmeldingsformular i systemet Eventotron, underskrive en kontrakt samt oprette din forestilling i Tereba. Her følger en guide trin for trin:

TILMELDING VIA EVENTOTRON
1. Opret en profil med din email og et password i Eventotron. På den måde kan du løbende rette til, indtil tilmeldingen lukker den 3. februar (OBS! Early bird deadline er den 11. januar).
2. KLIK på menuen ‘Festivals & Seasons’ og find siden CPH STAGE – Åben tilmelding
3. Udfyld alle felterne og upload billeder samt evt. video.
4. Indsend din tilmelding.

OBS! Eventotron er en engelsksproget platform. Knapper og kommandoer som f.eks. ‘Apply’, ‘Next’ mm. er derfor også på engelsk. Spørgsmål og beskrivelser er dog på dansk, og man skal også udfylde tilmeldingen på dansk, med mindre andet er anført.

UDFYLD KONTRAKT
Når du har tilmeldt dig festivalen via Eventotron, vil du indenfor de næstkommende dage modtage en mail med link til den kontrakt, du skal underskrive. Sørg for at læse kontrakten igennem, da retningslinjerne samt dine og festivalens forpligtelser er udspecificeret her.

OPRETTELSE I TEREBA
Efter at have færdiggjort tilmelding og underskrevet kontrakt, skal du oprette en produktion samt et arrangement i Tereba. Du kan downloade en guide til Tereba her. De oplysninger og beskrivelser, du udfylder i Tereba bliver overført direkte både til festivalens danske og engelske hjemmeside.

Præsentationen af jeres forestilling på cphstage.dk er baseret på information, trukket fra jeres indtastning i arrangementet i Tereba. Det betyder, at når I foretager ændringer i jeres arrangement i Tereba, kommer de automatisk med på festivalens hjemmeside. Det betyder også, at I selv er ansvarlige for, at informationen er korrekt, da det KUN er jer, som kan tilføje rettelser til jeres forestillingsvisning på cphstage.dk Vi kan ikke rette beskrivelse, spilletidspunkter, forestillingstitel, co-producent, billetpris, kreditering m.m. for jer.

PROGRAMMODUL
Som afslutning på din oprettelse i Tereba, skal du udfylde et programmodul. Informationerne samt teksterne i programmodulet bruger CPH STAGE som udgangspunkt for det trykte program. Det er muligt at rette i programmodulet frem til den 25. februar. Herefter påbegynder festivalen arbejdet med det trykte program og har derfor brug for, at oplysningerne og teksten er korrekt. Programteksten i programmodulet må være max 500 anslag. CPH STAGE forbeholder sig retten til at rette i teksten.

DEADLINES
6. december: Tilmelding åbner
11. januar: Frist for tilmelding til early bird
3. februar: Frist for tilmelding til festivalen
25. februar: Frist for redigering i programmodulet i Tereba
11. marts: Frist for tilmelding til eventprogram

LANCERINGER
1. februar: Lancering af åbningsforestilling samt CPH STAGE’s udvalgte forestillinger
14. februar: Early bird
1. marts: Resten af programmet offentliggøres
1. april: Eventprogram
29. april: Det trykte program