Nyheder / 9. februar 2017

Save the date – Scenekunstens årsmøde

FOR FØRSTE GANG INVITERER EN GRUPPE AKTØRER PÅ SCENEKUNSTOMRÅDET TIL SCENEKUNSTENS ÅRSMØDE!

Årets tema bliver mangfoldighed.

Årsmødet tager et emne op, der har haft øget fokus de seneste sæsoner og har et stort potentiale i forbindelse med innovation, talentudvikling, økonomi og kunstnerisk udvikling.

Årsmødet skal frem over én gang om året samle hele den danske scenekunstbranche til et inspirerende møde, der sætter fokus på aktuelle tendenser i dagens scenekunst.

Årsmødet 2017 finder sted i Det Kongelige Teaters Skuespilhus i forbindelse med CPH STAGE tirsdag den 6. juni. Der er ankomst fra kl. 9.00, og det officielle program løber fra kl. 9.30-17.00. Programmet bliver en blanding af internationale oplægsholdere, et internationalt gæstespil, indslag og en række workshops, der giver deltagerne konkrete værktøjer og inspiration til rent praktisk at arbejde videre med udvalgte aspekter af begrebet mangfoldighed.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Årsmødet 2017 skabes af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, CPH STAGE, Teatrenes Interesseorganisation (TIO), Den Danske Scenekunstskoles Efter- og Videreuddannelse samt Udviklingsplatformen for Scenekunst m.fl.

Mere info følger…

For mere info, skriv til: Maj-Britt Mathiesen mama@scenekunstskolen.dk

MVH.

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, CPH STAGE, Teatrenes Interesseorganisation (TIO), Danske Teatres Fællesorganisation (DTF), Den Danske Scenekunstskoles Efter- og Videreuddannelse samt Udviklingsplatformen for Scenekunst

 

 

CPH_STAGE_red_rgb Efteruddannelsen

 

 

 

Kunstfonden_LOGO_small_JPG

 

 

Udviklingsplatformentio