Nyheder / 16. juni 2020

TAK FOR OPBAKNINGEN OG GOD SOMMER

Kære kollega,

Nu er sæsonen snart slut og sommeren er over os. På dette tidspunkt plejer vi at sætte ting tilbage på lageret efter en intens festivalperiode, men I år er for os som for mange af jer anderledes.

Som I ved, blev det desværre ikke muligt at gennemføre årets festival som planlagt, men heldigvis kunne vi stadig samles om en række branchearrangementer online.
De Internationale Dage havde besøg fra hele verden og de deltagende mødte et udvalg af dansk scenekunst gennem pitches, streaming og møder, der gav ægte festivalstemning. I den anden uge blev der nørdet VR oplevelser og talt om dramaturgernes omskiftelige arbejde.

Vi var også glade for at kunne sætte fokus på noget, vi på festivalen har brugt megen tid på, nemlig bæredygtig omstilling. I samarbejde med Jordnær Creative arbejder vi på en strategi for festivalens bæredygtige fremtid, som vi ser frem til at dele med jer efter sommeren. Derudover vil vi også dele sammenklip af præsentationerne fra seminaret Staging Sustainability. I den forbindelse var vi glade for at kunne præsentere premieren på filmen Guide til bæredygtig produktion og vil gerne opfordrer jer alle til at bestille den praktiske guide fra Bæredygtig Scenekunst NU.

Det er nu også muligt at se eller gense arrangementet fra de virtuelle branchedage Mød Matt Adams i samtale med Sargun Oshana. Optagelsen der har en times varighed, kan både findes på vores hjemmeside og YouTube.

Vi glæder os over en veloverstået virtuel branchefestival og ser frem til en velfortjent sommerferie! Derefter påbegynder vi arbejdet med næste års CPH STAGE festival, der finder sted den 27. maj – 5. juni 2021.

Rigtig god sommer ☀️

Med venlige hilsner,
CPH STAGE festivalteamet