Nyheder / 6. december 2022

Tilmeldingen til CPH STAGE 2023 er åben

Der er nu åbnet for tilmelding til festivalen 2023! Vi glæder os meget til at se, hvilke forestillinger der kommer på programmet.

TILMELDING TIL CPH STAGE 2023
Her på vores hjemmeside finder du tre guides, som beskriver alle de ting, du skal vide, når du tilmelder dig CPH STAGE. Vi håber, at det er brugbart og til at gå til. Læs mere og download de enkelte guides her. Fristen for at tilmelde sin forestilling er d. 3. februar.

Har du et publikums- eller brancheevent, som du ønsker at bidrage med til festivalen, kan du også som noget nyt tilmelde det allerede nu. Læs mere i vores guides. Fristen for at tilmelde events er d. 16. marts.

K7 VENDER TILBAGE
Oven på dette års store succes vender K7 tilbage næste år i uge 37. Vi håber meget, at endnu flere af jer har lyst til at deltage i kampagnen og på den måde nå ud til det yngre teaterpublikum. Tilmeldingen åbner næste år, og vi sender mere information, når vi nærmer os.

FESTIVALKONTORET ER VOKSET
Den seneste måned er festivalteamet blevet fordoblet. Vi har bl.a. ansat Jan Samuelsen, som er producent på festivalen samt Årets Reumert. Vi har også fået en ny eventansvarlig, Astrid Willow Møldrup, som skal lave festivalens eventprogram for publikum og sparre med jer om publikumsevents. Vi håber, I vil tage godt imod dem.