Nyheder / 22. april 2022

Tilmelding til K7: nyt stort tiltag i uge 37

Dagens nyhedsmail byder på masser af gode nyheder, som vi har glædet os meget til at dele med jer!

K7 – SYV DAGES TEATER FOR UNGE 2022
CPH STAGE er gået sammen med Golden Days, Dansk Teater og APPLAUS om et nyt tiltag i anledning af Dansk Teater 300 år. Under titlen K7 – Syv dages teater for unge laver vi en kampagne, hvor teatre over hele landet i uge 37 (fra d. 12.-18. september) tilbyder ungebilletter til deres forestillinger til 40 kr. pr. stk. Læs mere tiltaget og tilmelding her.

BILLETSALG TIL ÅRETS REUMERT
På mandag den 25. april starter billetsalget til Årets Reumert kl. 9.00. Hold øje på Facebook, når vi deler billetlink til årets store fejring af scenekunsten. Prisuddelingen finder igen sted på Odeon i Odense, og vi håber, I alle vil være med til at hylde og hædre hinanden.

SCENEKUNSTENS KLIMASALON
Bæredygtig Scenekunst NU og CPH STAGE inviterer til SCENEKUNSTENS KLIMASALON #5. Her vil vi sætte fokus på publikumsengagement i samfundets bæredygtige omstillingsproces, og hvordan man kommunikerer til sit publikum om sine bæredygtige initiativer. Læs mere om programmet og tilmeld dig her

LANCERING AF DET TRYKTE PROGRAM
Kom og fejr CPH STAGE’s trykte program, når det lander dugfrisk fra trykkeriet! Til lanceringen vil vi byde på en forfriskende velkomstdrink og et musikalsk indslag. Læs mere her.

Med venlige hilsner,
CPH STAGE