Oprettelse og materialer

Oprettelse og materialer

OPRETTELSE OG MATERIALER

CPH STAGE laver et tryk festivalprogram, der bliver distribueret i 13.000 eksemplarer til teatre, kulturhuse, biblioteker, cafeer og samarbejdspartnere i hele hovedstadsområdet omkring 3 uger før festivalen.

Op til og under festivalen er CPH STAGE markant tilstede i gadebilledet i hovedstadsområdet med festivalplakater og outdoor-kampagner på strøgbannere, busser, adshells m.m.. Godt en måned før festivalen starter vi med annoncering i dagbladene. Det er også her, vi intensiverer vores tilstedeværelse på de sociale medier både redaktionelt og med annoncer.
Presse håndteres i samarbejde med HAVE Kommunikation.
Markedsføringssamarbejder med bl.a. Politiken, Teaterbilletter og Frederiksberg Kommune.

Festivalen leverer en samlet markedsføringspakke til de deltagende teatre og venues bestående af facadebannere eller beachbannere (afhængigt af venue), plakater, programmer og T-shirts til medarbejdere. Det er et krav til de deltagende teatre og spillesteder, at spillestedet markeres med et banner eller andet CPH STAGE materiale.

Vores markedsføringsmateriale er udformet på baggrund af et udvalg af de billeder, som I har indsendt i forbindelse med jeres tilmelding til festivalen. Udvælgelsen af pressebilleder, plakatbilleder samt til det trykte program sker i tæt samarbejde med vores grafiker. Teatre og grupper er selv ansvarlige for, at de har rettighederne til det indsendte billedmateriale. Indsendte billeder kan indgå både i det trykte program og på hjemmesiden, samt på facebook, i annoncer og outdoorkampagner i forbindelse med promoveringen af festivalen. Vi beskærer og tilpasser indsendte billeder efter behov. Ved brug af billederne vil fotografen blive krediteret så vidt det er muligt (en undtagelse herfra kan dog være på meget små billeder eller kollager).

På Instagram opfordrer vi jer til at dele jeres billeder fra festivalen med #cphstage og #cphstage2020
test_1080x1080px

Vi opfordrer jer også til at anvende CPH STAGE logo, når I omtaler jeres forestilling.  I kan finde vores logopakke her: https://www.cphstage.dk/presse/