Nyheder / 20. marts 2020

VI ARBEJDER FORTSAT PÅ AT GENNEMFØRE ÅRETS FESTIVAL

Kære deltagere på CPH STAGE

I festivalens sekretariat arbejder vi fortsat frem mod at gennemfører dette års festival, og håber at CPH STAGE 2020 bliver en begivenhed, hvor vi alle kan samles om scenekunsten igen.

Vi følger udviklingen og udmeldingerne fra myndighederne i forbindelse med COVID-19 nøje, og håber ligesom alle andre, at krisen hurtigt er ovre.

Vi er klar over, at det er meget forskelligt, hvordan det enkelte teater og gruppe bliver ramt.Oplever du udfordringer i forhold til at skulle spille på festivalen hører vi meget gerne fra dig, så vi er orienterede om situationen. Du kan sende en mail til festival direktør Morten Krogh mk@cphstage.com.

Kommunikationschef Katrina Schelin arbejder fortsat videre med programmet, så er der ændringer eller aflysninger er det vigtig at give hende besked på kommunikation@cphstage.com.

Ved ændringer eller aflysninger relateret til arrangementer i brancheprogrammet, så skriv til festival producent Sarah Sarina Rommedahl på sarah@cphstage.com.

For henvendelser med relation til de internationale dage, skriv til international producent Karen Toftegaard på karen@cphstage.com.

Vi arbejder sammen, hver for sig, for at komme godt igennem krisen.

Pas på jer selv og hinanden.

Med venlige hilsner,

CPH STAGE festivalteam