Nyhed / 16. april 2020

CPH STAGE aflyser. Da der ikke er udsigter til, at det bliver muligt at mødes i større forsamlinger på det tidspunkt, ser Fonden CPH STAGE sig nødsaget til at aflyse festivalen.

Vi havde glædet os til igen i år at skulle fremvise dansk scenekunst og skabe møder mellem teatret og publikum. Teatrene og kunstnerne har knoklet for at have originale, relevante og kunstnerisk fornyende scenekunst klar til programmet, og vi er selvfølgelig meget kede af at måtte aflyse. Vi har ventet til det sidste og krydset fingre for, at forandringer i situationen ville gøre det ansvarligt at afholde festivalen, men må konstatere, at det ikke bliver sådan. CPH STAGE skulle have fundet sted den 28. maj – 6. juni 2020.

Teatrene er i fuld gang med at skabe nye forretningsmodeller og nye måder at møde publikum på. Det vil vi gerne bakke op om. Samtidig er CPH STAGEs Internationale dage den eneste internationale platform i Danmark for voksenteater. Det forpligter. Derfor går vi nu sammen med teaterbranchen, vores samarbejdspartnere, internationale kollegaer og støttegivere om at sikre, at vi kan afvikle en online udgave af festivalens brancheaktiviteter og internationale indsats. 

Vi glæder os til igen at kunne mødes i samme rum og til at kunne byde velkommen til CPH STAGE næste år den 27. maj – 5. juni 2021.