Cph Stage APP

CPH STAGE er landets største scenekunstfestival for professionelt voksenteater og finder sted hvert år i starten af juni i København og på Frederiksberg.

Over 10 dage kan du opleve både højdepunkter og spændvidden af dansk teater netop nu og se internationale turnehits.

CPH STAGE er en mulighed for at se de forestillinger du ikke nåede denne sæson – eller gense dem. Det er en mulighed for at lade sig overraske og prøve nye veje i det danske teaterlandskab.  Ud over forestillingerne byder CPH STAGE på readings, debatter, seminarer, fester og meget mere.

CPH STAGE er en åben teaterfestival. Forestillingerne på festivalen er udvalg af de deltagende teatre og grupper selv.  Festivalen fandt sted første gang i 2013 og er stiftet af teatrene Husets Teater, Teater GROB, Sort/Hvid (det daværende Cafe Teatret) og Teater V.
Ud over de deltagende teatre samarbejder CPH STAGE med en lang række andre aktører på kulturområdet. Se samarbejdspartnere.

 

OM APP’EN

Med CPH STAGEs app kan du se og købe billetter til alle forestillinger, der spiller under hele festivalen.

På forsiden kan du bladre igennem forestillingerne en på en bestemt dato eller du kan bruge søgefunktionen til at finde en bestemt. Du kan også hente inspiration i de 3 kategorier Familie, Ung/voksen eller internationalt.  

På de enkelte forestillinger kan du beregne den nemmeste rute til teatret ligesom du kan dele forestillingen med andre. Når du har købt en eller flere billetter vil de dukke op under mine køb, og du vil have hurtig og nem adgang til billetterne efterfølgende.HANDELSBETINGELSER – BILLETTEN.DK

Priser

Alle priser er inklusiv moms.

Evt. leveringsomkostninger og ordregebyr fremgår særskilt og som en del af det samlede beløb inden betalingen gennemføres.

Ordregebyr.

Der pålægges hver ordre et ordregebyr på DKK 5,00.

Ved forsendelse er ordregebyret inkluderet i forsendelsesprisen på DKK 40,00 pr. ekspedition.

Forsendelse

Vi anvender Post Nord ved forsendelser. Ved forsendelse tillægges en forsendelsespris på DKK 40,00 pr. ekspedition.
Billetter købt på internettet sendes, så de er fremme senest 10 hverdage efter bestilling. Såfremt du ikke har modtaget dine billetter senest 10 hverdage efter bestillingen, bedes du kontakte os.

Aflysninger

Aflysning dækker kun over, at eventet slet ikke gennemføres.
Ændring af dato, delvis gennemførelse eller ændring i repertoiret er ikke at betragte som en aflysning.

Kun arrangøren er ansvarlig i tilfælde af aflysning og kan give tilladelse til, at billetten refunderes.
I det tilfælde refunderes billettens pris ved henvendelse til det sted, hvor billetten er købt. Billetter, der er købt via domænet billetten.dk, refunderes ved henvendelse til Billetten A/S, Bredgade 32, 3. sal, 6000 Kolding. Send os dine billetter med dit registrerings- og kontonummer vedlagt – så overfører vi pengene til dig.
Omkostninger som forsendelses-, Ekspedition-, ordre- og billetgebyr refunderes ikke.

Forbehold

Billetten A/S formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Billetten A/S hæfter derfor ikke for tilbagebetaling i forbindelse med aflysning. Billetten A/S kan ikke påtage sig noget forretningsmæssigt ansvar herfor.

BILLETTEN A/S TAGER FORBEHOLD FOR FEJL I DE VISTE PRISER OG FOR UDSOLGTE EVENTS.
Reklamation

Enhver form for reklamation, der vedrører selve eventet, skal rettes direkte til arrangøren. Er der imidlertid noget, du ikke er tilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Billetten A/S på service@billetten.dk.

Fortrydelsesret

I HENHOLD TIL LOV OM VISSE FORBRUGERAFTALER § 18 STK. 2 NR. 12, ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Sprog

Alle kontrakter indgås på dansk.

Betalingskortgebyr

Der pålægges kun betalingskortgebyr på firmakort og betalingskort udstedt i lande udenfor EU.

Du vil kunne se det nøjagtige beløb, inden du godkender købet.

Korttype og pris:

Dankort, VISA/Dankort 0 – 50,00 DKK.
Pris:0,88 DKK

Dankort, VISA/Dankort 50 – 100,00 DKK.
Pris:1,38 DKK

Dankort, VISA/Dankort over 100,00 DKK.
Pris: 1,74 DKK

MasterCard udstedt i Danmark
Pris: 1,38 % af transaktionsbeløbet (min. 0,88 DKK)

MasterCard udstedt i udlandet
Pris: 1,38 % af transaktionsbeløbet (min. 2,44 DKK)

VISA  
Pris: 1,38 % af transaktionsbeløbet (min. 2,44 DKK)

VISA Electron udstedt i Danmark
Pris: 1,38 % af transaktionsbeløbet (min. 0,88 DKK)

 

BEMÆRK: Vedr. kortgebyr på alle betalingskort er inkl. 25 % moms

 

Købssummen trækkes først fra din konto den dag, vi sender billetterne. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Billetten A/S krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til NETS/Bambora, og Billetten gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

 

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Billetten A/S og opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi sender og opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.billetten.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Billetten A/S sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og e-mail til arrangøren/spillestedet i tilfælde af aflysninger o.lign.

Som registreret hos Billetten A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail: service@billetten.dk.

Dataansvarlig:
Billetten A/S
Åbogade 15
8200 Århus N
Tlf.: +45 70 2020 96

KONTAKT

Al henvendelse, fx ved ønsket om at slette din oprettede bruger, rapportering af bugs samt forslag til forbedringer angående vores CPH STAGE app kan rettes på info@cphstage.com.