Nyhed / 9. januar 2017

CPH STAGE SØGER EVENT PRAKTIKANT

Er du vild med både at udvikle og afvikle events?  Synes du, at det er sjov at (op)finde løsninger til praktiske benspænd og trives du med at være det koordinerende bindeled?

Så er det netop dig vi søger! Som event praktikant på CPH STAGE teaterfestival skal du nemlig både være praktisk anlagt samtidig med, at du kan bevare overblikket og få alle ender til at mødes med festivalens vildtvoksende events.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med festivalens event-ansvarlige og får egne ansvarsområder, som vi definerer sammen. Da vi er et lille sekretariat kommer du til at stifte bekendtskab med en bred vifte af opgaver og bliver fra første dag en uundværlig del i vores energiske og humørfyldte festivalteam.

Arbejdsopgaver:

  • Assistere koordinering og udarbejdelse af et levende program for publikum og branche i festivalcentrum.
  • Assistere udvikling og gennemførsel af div. events (åbning, branchefrokost, netværksmøde m.m.)
  • Være vært i festivalcentrum og stå for kontakten til teatre og grupper i festivalcentrum
  • Samarbejde og koordinering af frivillige

Som praktikant på CPH STAGE bliver du del af en teaterfestival i rivende udvikling og vil komme til at stifte bekendtskab til mange aktører indenfor teaterbranchen. Vi garanterer en stejl læringskurv, travle men sjove dage op til og under festivalen og en hverdag gennemsyret af en energisk teamånd.

Praktikstillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen med start 1. februar. Hvis du ikke har mulighed for at arbejde fuld tid, vil vi også gerne modtage en ansøgning fra dig. Det er dog vigtigt at du minimum kan arbejde 25-30 timer om ugen fra begyndelsen af april til festivalen slutter den 12. juni. Praktikstillingen opfylder kravene til et praktiksted og er ulønnet.

Send til ansøgning til event-ansvarlige Nanna Sofie Bjerre Jelsgaard via event@cphstage.com senest den 25. januar. Vi behandler ansøgningerne løbende, som de kommer ind.