Nyhed / 11. januar 2017

CPH STAGE SØGER INTERNATIONAL KOORDINATOR PRAKTIKANT

Vil du være med til at udvikle CPH STAGES internationale profil og tiltag? Kunne du tænke dig at stifte bekendtskab med internationale teaterfagfolk fra hele verden, og sørge for at de får en god oplevelse på CPH STAGE 2017?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Som international koordinator praktikant på CPH STAGE kommer du til at stå for den daglige kontakt til festivalens internationale presenters og koordinering af festivalens internationale tiltag. Det er en fordel at du er god til engelsk, da du kommer til at kommunikere meget på engelsk.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med festivalens internationale projektleder og får egne ansvarsområder, som vi definerer sammen. Da vi er et lille sekretariat kommer du til at stifte bekendtskab med en bred vifte af opgaver og bliver fra første dag en uundværlig del i vores energiske og humørfyldte festivalteam.

Arbejdsopgaver:

  • Stå for kontakten til ca. 30 internationale presenters
  • Håndtere booking af billetter og hotel
  • Assistere koordineringen af internationale tiltag
  • Udarbejde internationalt materiale (programoversigt, guides, digitalt materiale på engelsk m.m.)
  • Være tovholder på events rettet imod internationale gæster

Som international koordinator praktikant på CPH STAGE bliver du del af en teaterfestival i rivende udvikling og vil komme til at stifte bekendtskab til mange aktører indenfor teaterbranchen. Vi garanterer en stejl læringskurve, travle men sjove dage op til og under festivalen og en hverdag gennemsyret af en energisk teamånd. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen med start 1. februar. Hvis ikke du har mulighed for at arbejde fuld tid, vil vi også gerne modtage en ansøgning fra dig. Praktikstillingen opfylder kravene til et praktiksted og er ulønnet.

Send til ansøgning til international projektleder Anne Sophie Fogedby via international@cphstage.com senest den 25. januar. Vi behandler ansøgningerne løbende som de kommer ind.